Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws en startdatum voor Billions

Billions is de financiële dramaserie van Showtime. Binnenkort start het vijfde seizoen en ook is er castingnieuws en een teaser vrijgegeven.

We beginnen met het castingnieuws. Want Julianna Margulies (foto) en Corey Stoll (onderste foto) zullen de cast gaan versterken. Golden Globe winnaar Margulies, die we kennen van onder andere The Good Wife en The Hot Zone, zal Catherine Brant gaan spelen. Brant is een Ivy League-professor en een bestsellerauteur. Stoll, House of Cards (2013) en The Strain, gaat in de huid van Mike Prince kruipen. Prince is een succesvolle zakenman uit Indiana.




Het vijfde seizoen zal op 3 mei bij Showtime van start gaan. Niet lang daarna zal de serie Billions van start gaan bij Ziggo. In Billions zien we Paul Giamatti als (voormalig) officier van justitie Chuck Rhoades en Damian Lewis als rivaliserende, briljante beurshandelaar Bobby "Axe" Axelrod. In het vierde seizoen hadden ze elkaar nodig, maar het lijkt erop dat ze in het vijfde seizoen elkaar weer naar het leven staan.

Azia Kate Dillon speelt Taylor Mason, een eenmalige acoliet van Axe die rivaal werd. Nu gaat Taylor samenwerken met Chuck om Axe neer te halen ... of zo laten ze ons geloven. Maggie Siff keert terug als Wendy Rhoades, de vervreemde vrouw van Chuck die dichter bij Axe komt te staan. David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin en Jeffrey DeMunn zijn allemaal bevestigd om terug te keren in het vijfde seizoen.

Bekijk hieronder de eerste beelden van het vijfde seizoen:
Video on youtube
Vorige aflevering
Admirals Fund
Admirals Fund
07x12
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_antimidant
16 feb 2020 15:44 -
Top
Reageer
Billions