Billions

8.3 / 10
53 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws en startdatum voor Billions

Billions is de financiële dramaserie van Showtime. Binnenkort start het vijfde seizoen en ook is er castingnieuws en een teaser vrijgegeven.

We beginnen met het castingnieuws. Want Julianna Margulies (foto) en Corey Stoll (onderste foto) zullen de cast gaan versterken. Golden Globe winnaar Margulies, die we kennen van onder andere The Good Wife en The Hot Zone, zal Catherine Brant gaan spelen. Brant is een Ivy League-professor en een bestsellerauteur. Stoll, House of Cards (2013) en The Strain, gaat in de huid van Mike Prince kruipen. Prince is een succesvolle zakenman uit Indiana.
Het vijfde seizoen zal op 3 mei bij Showtime van start gaan. Niet lang daarna zal de serie Billions van start gaan bij Ziggo. In Billions zien we Paul Giamatti als (voormalig) officier van justitie Chuck Rhoades en Damian Lewis als rivaliserende, briljante beurshandelaar Bobby "Axe" Axelrod. In het vierde seizoen hadden ze elkaar nodig, maar het lijkt erop dat ze in het vijfde seizoen elkaar weer naar het leven staan.

Azia Kate Dillon speelt Taylor Mason, een eenmalige acoliet van Axe die rivaal werd. Nu gaat Taylor samenwerken met Chuck om Axe neer te halen ... of zo laten ze ons geloven. Maggie Siff keert terug als Wendy Rhoades, de vervreemde vrouw van Chuck die dichter bij Axe komt te staan. David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin en Jeffrey DeMunn zijn allemaal bevestigd om terug te keren in het vijfde seizoen.

Bekijk hieronder de eerste beelden van het vijfde seizoen:
Vorige aflevering
Extreme Sandbox
04x12
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_antimidant
16 feb 2020 15:44 -
Top
Reageer

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2