Billions

8.2 / 10
57 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws en startdatum voor Billions

Billions is de financiële dramaserie van Showtime. Binnenkort start het vijfde seizoen en ook is er castingnieuws en een teaser vrijgegeven.

We beginnen met het castingnieuws. Want Julianna Margulies (foto) en Corey Stoll (onderste foto) zullen de cast gaan versterken. Golden Globe winnaar Margulies, die we kennen van onder andere The Good Wife en The Hot Zone, zal Catherine Brant gaan spelen. Brant is een Ivy League-professor en een bestsellerauteur. Stoll, House of Cards (2013) en The Strain, gaat in de huid van Mike Prince kruipen. Prince is een succesvolle zakenman uit Indiana.
Het vijfde seizoen zal op 3 mei bij Showtime van start gaan. Niet lang daarna zal de serie Billions van start gaan bij Ziggo. In Billions zien we Paul Giamatti als (voormalig) officier van justitie Chuck Rhoades en Damian Lewis als rivaliserende, briljante beurshandelaar Bobby "Axe" Axelrod. In het vierde seizoen hadden ze elkaar nodig, maar het lijkt erop dat ze in het vijfde seizoen elkaar weer naar het leven staan.

Azia Kate Dillon speelt Taylor Mason, een eenmalige acoliet van Axe die rivaal werd. Nu gaat Taylor samenwerken met Chuck om Axe neer te halen ... of zo laten ze ons geloven. Maggie Siff keert terug als Wendy Rhoades, de vervreemde vrouw van Chuck die dichter bij Axe komt te staan. David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin en Jeffrey DeMunn zijn allemaal bevestigd om terug te keren in het vijfde seizoen.

Bekijk hieronder de eerste beelden van het vijfde seizoen:
Vorige aflevering
The Limitless Sh*t
The Limitless Sh*t
05x07
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_antimidant
16 feb 2020 15:44 -
Top
Reageer

Laatste nieuws

De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1
TNT werkt aan een nieuwe dramaserie genaamd Fire Season. De serie is afkomstig van Joy Blake (The Passage) en Brian Volk-Weiss (Mad About You).
vrijdag, 09:00