Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vroege vernieuwing voor financiële dramaserie Billions

Het spel zal doorgaan, maar nieuwe koning, nieuwe oorlog, nieuwe regels. Billions is al vroeg vernieuwd met een zevende seizoen door Showtime.

Seizoen zes wordt momenteel uitgezonden op zondag om 21.00 uur. In Nederland is de serie een dag later te zien bij Ziggo.

Hier is de aankondiging van de vernieuwing met een zevende seizoen door Showtime:

Showtime heeft een zevende seizoen besteld van de veelgeprezen dramaserie Billions, met in de hoofdrollen Oscar(R)-genomineerde en Emmy(R)-winnaar Paul Giamatti, Corey Stoll en Maggie Siff.

In seizoen zes van Billions is het stof van seizoen vijf verdwenen om een ​​wereld te onthullen die is geëvolueerd. Nu Axe (Damian Lewis) weg is en Michael Prince (Stoll) zijn plaats inneemt, moet Chuck (Giamatti) een nieuwe strategie ontwikkelen die scherper en geavanceerder is dan voorheen. Alle spelers, van Wags (David Costabile) tot Wendy (Siff), van Taylor (Asia Kate Dillon) tot Sacker (Condola Rashad), en natuurlijk Senior (Jeffrey DeMunn), moeten hun wapens slijpen en op zoek gaan naar nieuwe allianties om te overleven. Daniel Breaker (Girls5eva), die schittert als Scooter, de briljante en opgesloten stafchef van Prince, is opgewaardeerd als regulier castlid. De grond verschuift steeds en de inzet is absurd hoog.
Vorige aflevering
Admirals Fund
Admirals Fund
07x12
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Rob0860
16 feb 2022 10:38 -
Hoop dat Axe ook weer terugkeert
Reageer
Billions