Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor zesde seizoen Billions

Het zesde seizoen werd al in oktober 2020 aangekondigd, nu is een datum aangekondigd.

SPOILER ALERT: Dit bericht bevat details over de finale van het vijfde seizoen van Billions die op 3 oktober op Showtime is uitgezonden. En deze seizoensfinale is ook te zien op Ziggo.

Billions was al vernieuwd met een zesde seizoen en keerden terug voor de tweede helft van het vijfde seizoen, dat was vertraagd door de pandemie gerelateerde productiestop, op 5 september. Het breidde de strijd tussen Lewis' Axelrod en Giamatti's Chuck Rhodes uit met voormalig House of Cards (2013) ster Corey Stoll in een zeer onheilige drie-eenheid. Stoll doet nu fulltime mee aan het drama, aangezien hij is gepromoveerd tot een regulier castlid in het zesde seizoen.

Waar Stoll is gepromoveerd zal Damin Lewis de serie gaan verlaten aan het einde van het vijfde seizoen. Maar het is nog niet helemaal zeker of hij helemaal niet meer te zien zal zijn in het zesde seizoen dat op 23 januari 2022 van start zal gaan. Het kan zijn dat Lewis nog één of meerder keren te zien zal zijn in het zesde seizoen.

Bekijk hieronder de teaser van het zesde seizoen zonder Lewis;

Video on youtube
Vorige aflevering
Admirals Fund
Admirals Fund
07x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Rob0860
05 okt 2021 14:31 -
Yes, kan niet wachten wat een super serie en deze serie laat je zien hoe er veel geld verdient kan worden, niets is onmogelijk en grenzen van normen en waarde vervagen
Reageer
Billions