Bill Nye Saves the World

7.4 / 10
34 min
Komedie, Praatprogramma
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
3seizoenen/25afleveringen/2017 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:34 min2017 - heden
Netwerk:Netflix
Bill Nye Saves the World is een Amerikaans komisch praatprogramma van de zender Netflix. De serie ging in première op 21 april 2017.

Bill Nye heeft zijn eigen praatprogramma waarin hij wetenschappelijke problemen bekijkt. Dit varieert van de exploratie van de ruimte tot afval programma's. Verschillende gasten zijn aanwezig om te helpen met het testen van experimenten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Bill Nye Saves the World.

Populaire reacties (1)

avatar Karzal
-
25 apr 2017
Heeft wel wat leuke momenten, maar voelt een beetje te geforceerd soms (overdreven lachend of reagerend publiek). Ook krijg ik soms het idee dat bepaalde dingen iets meer uitgebreid zouden moeten zijn, maar dat hier doorheen wordt gerushed ivm de korte tijd van 28 min per aflevering.

update 11-05-2018:

Het 2e & 3e seizoen bevielen mij veel meer dan het eerste. Hierdoor is het cijfer nu ook wat hoger uitgevallen. De afleveringen zijn wat langer (seizoenen zijn hierdoor wel wat korter) en naar mijn mening worden onderwerpen nu beter behandeld.
Bill Nye Saves the World