Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Big Sky: vernieuwing met tweede seizoen aangekondigd door ABC

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.

Het is onduidelijk hoeveel afleveringen er zijn besteld, maar van het eerste seizoen van Big Sky zijn er al zestien afleveringen uitgezonden en er komen er nog drie.

Big Sky is gebaseerd op een reeks boeken van CJ Box. De misdaadserie met onder andere Katheryn Winnick, Kylie Bunbury, Brian Geraghty, Dedee Pfeiffer, Natalie Alyn Lind, Jade Pettyjohn, Jesse James Keitel, Valerie Mahaffey, John Carroll Lynch en Ryan Phillippe in de hoofdrollen is een prcedurele serie. Het verhaal begint met Danielle Sullivan (Lind) en haar zus Grace (Pettyjohn) op een roadtrip om Danielle's vriend te bezoeken. De twee worden op een afgelegen deel van een snelweg in Montana ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur. Dit veroorzaakt een reeks gebeurtenissen die ertoe leiden dat privédetectives Cody Hoyt (Phillippe) en Cassie Dewell (Bunbury) hun krachten bundelen met Jenny Hoyt (Winnick), de vervreemde vrouw van Cody en een ex-agent, om de zussen te zoeken. Wanneer het trio ontdekt dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, wordt duidelijk dat ze op iets zijn gestuit dat veel groter is dan ze zich hadden kunnen voorstellen .

Het eerste seizoen van Big Sky wordt uitgezonden op dinsdagavond en heeft gemiddeld 3,69 miljoen kijkers in de live + dezelfde dag uitzending. Het is de zesde hoogst gewaardeerde gescripte serie van ABC en doet het erg goed bij uitgesteld kijken.

Vorige aflevering
That Old Feeling
That Old Feeling
03x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Big Sky