Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vijf nieuwe castleden bekend voor Big Sky

De cast van Big Sky is uitgebreid met vijf nieuwe castleden.

Binnenkort zijn er maar liefst vijf nieuwe gezichten te zien in de dramaserie van AMC. Er zullen twee nieuwe actrices verschijnen; Michelle Forbes (The Killing) en Britt Robertson (For the People (2018) en drie nieuwe acteurs zullen binnenkort een rol vervullen in Big Sky. Namelijk Michael Raymond-James (Tell Me a Story (2018), Ryan Dorsey (Stumptown) en Omar Metwally (The Affair). In de serie spelen Katheryn Winnick, Kylie Bunbury, Brian Geraghty, Dedee Pfeiffer, Natalie Alyn Lind, Jade Pettyjohn, Jesse James Keitel, Valerie Mahaffey, John Carroll Lynch en Ryan Phillippe al een rol.

* Forbes speelt de moeder, Margaret. Ze lijkt de perfecte boerin te zijn die haar plek kent, graag bakt en evenveel van al haar kinderen houdt, maar als je aan de oppervlakte krabt zit er echt staal onder.

* Robertson speelt de dochter Cheyenne Kleinsasser. Zijn was vroeger papa's (Levine) oogappeltje, maar dat eindigde toen ze opgroeide, wegliep en slechte levenskeuzes maakte. Haar broers interesseren zich helemaal niet voor haar mening en schuiven haar ideeën voor de ranch opzij als vrouwelijke onzin. Schmid speelt één van haar broers.

* Raymond-James speelt de eerstgeboren zoon Blake Kleinsasser die de ranch de rug toekeerde en naar de stad ging om zijn eigen weg te vinden. Hij is slim, maar enorme drinker, en wordt teruggetrokken in de familieproblemen als hij thuiskomt om met de problemen op de boerderij helpen.

* Dorsey speelt de jongste zoon Rand Kleinsasser. Rand is taai, slim en stil met een verborgen intensiteit. Hij houdt van zijn moeder en haat haar in gelijke delen. Gekweld door verborgen geheimen.

* Metwally zal plaatsvervangend US Marshal Frank Lindor spelen. Of zoals hij het zegt; "Een premiejager met pensioen." Frank is onbezonnen, en heeft een leven en laten leven instelling. Hij gelooft dat het leven te kort is om schoenen met gesloten tenen te dragen. Hij gebruikt bijtende humor en brutaliteit als wapenrusting.

Big Sky is vorige week weer hervat na de winterstart. Er zijn nu zeven van de zestien afleveringen van het eerste seizoen uitgezonden. Vanaf 23 februari zal Big Sky worden toegevoegd aan Disney+ als Star Original



In Big Sky worden twee meisjes ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur, na een conflict op de snelweg. Een privédetective en een ex-agente doen hun uiterste best om het tweetal op te sporten. Wanneer blijkt dat de meisjes niet de enige vermiste personen in de omgeving van Montana zijn, wordt het een race tegen de klok voor de privédetective en ex-agente om de ontvoerder op te sporen en te stoppen.
Vorige aflevering
That Old Feeling
That Old Feeling
03x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Big Sky