Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt zes extra afleveringen van Big Sky

ABC heeft hun eerste nabestelling van 2020 gedaan. Het netwerk heeft zes extra afleveringen van Big Sky van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld.

De misdaadserie ging afgelopen november in première bij ABC en werd bedacht door David E. Kelley (Big Little Lies) Zeven dagen na de première had de serie in totaal 10,8 miljoen kijkers. Daarnaast is de serie het meest gewaardeerde debuut sinds The Rookie in oktober 2018. Er zouden tien afleveringen verschijnen, door de nabestelling brengt dat het totale aantal afleveringen naar 16.

Big Sky is gebaseerd op het gelijknamige boekenreeks van C.J Box en volgt de privédetective Cassie Dewell (Kylie Bunbury, Pitch). Dewell werkt samen met ex-agente Jenny Hoyt (Katheryn Winnick, Vikings) aan de zoektocht naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Wanneer ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat er nog een vrouw verdwijnt.

Video on youtube
Vorige aflevering
That Old Feeling
That Old Feeling
03x13
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Big Sky