Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Big Mouth

Netflix heeft aangekondigd dat de komische animatieserie Big Mouth vernieuwd is met een derde seizoen.

Was puberteit al een behoorlijk warrige bedoening, in het derde seizoen wordt het nog erger. Zo staat in de Tweet van de komische animatieserie van Netflix Big Mouth. De serie is inderdaad vernieuwd met een derde seizoen en het schijnt er dus niet beter op te worden.


De Netflix-animatie die komt van de beste vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg vertelt de verhalen over glorieuze nachtmerrie die puberteit heet. Komiek John Mulaney leent zijn stem voor het karakter Andrew, terwijl Kroll naast Nick ook nog andere stemmen doet in de serie. Ook Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen, Jenny Slate en Jessi Klein behoren tot de stemmencast.

Het creatieve team achter de serie heeft in het vertelden al aangegeven dat ze hun eigen tienerjaren in gedachten hadden die vertaald zijn naar de grappige en gênante momenten in de serie. “Wanneer we een schrijver aan wilde nemen vroeger we altijd in het sollicitatie gesprek, ‘vertel ons over de eerste keer dat je ongesteld was of hoe het was toen je gesnapt werd terwijl je aan het masturberen was,’ dat vertelde Levin, mede-bedenker en uitvoerend producent tijdens het Palyfest panel afgelopen jaar. “Dat is de lakmoes test omdat ze zich vrij moeten kunnen opstellen. We hebben van de schrijverskamer een echte veilige kamer gemaakt waar iedereen over dat soort dingen openlijk kon praten.”

Herken jij jezelf als puber in de serie?


Embed from Getty Images
(vLnR) June Diane Raphael, Jason Mantzoukas, Andrew Rannells, Jen Flackett, Jessi Klein, Nick Kroll, Andrew Goldberg en Mark Levin
Vorige aflevering
A Finger in Time
A Finger in Time
07x10
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Big Mouth