Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer vrijgegeven voor zevende seizoen van Big Mouth

Big Mouth keert deze maand terug voor het zevende seizoen en kijkers krijgen een kijkje in de groep studenten als ze naar de middelbare school gaan.

Netflix heeft een trailer vrijgegeven waarin een voorproefje wordt gegeven voor het seizoen van tien afleveringen. De serie is al vernieuwd met een achtste seizoen, dat het laatste zal zijn.

Met de stemmen van Nick Kroll, John Mulaney, Jessi Klein, Jason Mantzoukas, Ayo Edebiri, Maya Rudolph, Fred Armisen, Andrew Rannells en Jordan Peele volgt seizoen zeven de tieners terwijl ze nieuwe uitdagingen (en nieuwe hormoonmonsters) aangaan op een nieuwe school.

Big Mouth

Megan Thee Stallion, Lupita Nyong'o, Stephanie Beatriz, Zazie Beetz, Padma Lakshmi, Maitreyi Ramakrishnan, Billy Porter, Rosie Perez, Brian Tyree Henry, Zach Galifianakis, Randall Park, Chloe Fineman, Beck Bennett, Zach Woods, Mark Duplass, Thandiwe Newton, Paul Scheer, Brandon Kyle Goodman, Jon Daly en Andy Daly zullen te horen zijn in gastrollen in het komende seizoen.

Netflix deelde het volgende over het komende seizoen:

"Seizoen zeven van Big Mouth volgt de tienerstudenten van de Bridgeton Middelbare School op hun weg naar de middelbare school. Verandering is de enige constante als elk personage te maken krijgt met een nieuwe school, nieuwe vrienden, nieuwe tegenstanders en nieuwe hormoonmonsters. Het voorlaatste seizoen van Big Mouth is wereldwijd te streamen op vrijdag 20 oktober."

Hieronder kun je de trailer voor Big Mouth seizoen zeven bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
A Finger in Time
A Finger in Time
07x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Big Mouth