Big Little Lies

8,0 / 10
50 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8.5
Frederika Reihs geeft "Big Little Lies - Seizoen 1 (DVD)" een 8.5.
Geschreven door Frederika Reihs op 14 oktober 2017.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Big Little Lies - Seizoen 1 (DVD)

In een prachtig klein stadje aan de zee in Californië speelt Big Little Lies zich af. Wanneer Jane Chapman (Shailene Woodley, The Secret Life of the American Teenager) met haar zoontje in dit eens zo rustige stadje komt te wonen is niets meer wat het lijkt. Niet alleen de kinderen botsen, maar ook de ouders wanneer Celeste Wright (Nicole Kidman) en Madeline Martha Mackenzie (Reese Witherspoon, Return to Lonesome Dove) de kant van Jane kiezen. Wanneer het jaarlijkse ouderfeest uitloopt op chaos en sirenes en een van de ouders dood is, blijkt dat juist de kleinste leugens het ergst kunnen uitpakken.

© HBO

Big Little Lies is een mooie mix van basisschooldrama tussen ouders en het mysterie van een misdaad. Vanaf aflevering 1 weet je dat er iets aan de hand is, de korte blikken in de toekomst van chaos en politieonderzoek maken je nieuwsgierig. De spanning en drama worden uitstekend vastgehouden tijdens de hele miniserie. Het meest interessante aan het drama is natuurlijk Jane Chapman, de nieuwe moeder in het stadje, die eigenlijk helemaal niet in dit kleine stadje past. Ze is niet een normale, politiek correcte moeder die ertussen past. Ze is iemand met een verleden dat het lastig maakt voor haar om zich aan te passen. Maar ze wordt direct geaccepteerd door twee van de meest populaire typen uit het stadje, niemand kan Jane dan nog wat doen.

Een zeer interessante serie die je blijft boeien tot de laatste aflevering. De kracht van een miniserie komt hier goed tot zijn recht, het hadden zeker niet meer afleveringen moeten zijn. De spanning bleef goed voelbaar tussen de ouders en binnen het stadje. Een serie die het zeker waard is om te kijken. Van een kleine leugen tot een grote ramp, hoe kon dit zo uit de hand lopen?

[image-78122]
Volg Big Little Lies
Vorige aflevering
I Want to Know
I Want to Know
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

The Sinner - Seizoen 3

7

Cursed (2020) - Seizoen 1

5.5

Baron Noir - Seizoen 2

7

Dead to Me - Seizoen 2

7.5

Babylon Berlin - Seizoen 3

8

Altered Carbon - Seizoen 2

8.5