Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Big Little Lies cast Meryl Streep voor het tweede seizoen

In de serie Big Little Lies waren al grote namen gecast voor het eerste seizoen, maar het tweede seizoen krijgt een drievoudig Oscarwinnares op de castinglijst erbij.

Naast Nicole Kidman en Reese Witherspoon is er een grote naam toegevoegd aan Big Little Lies. Ze kreeg onlangs haar 21ste Oscarnominatie, Meryl Streep zal zich bij de cast van het tweede seizoen voegen van Big Little Lies.

Streep (Five Came Back) zal in het tweede seizoen van Big Little Lies de rol gaan spelen van Mary Louise Wright, de moeder van Perry Wright (Alexander Skarsgard). Mary Louis maakt zich zorgen om haar kleinkinderen en wil meer leren over de geschiedenis van haar zoon.

Big Little Lies, dat oorspronkelijk een gelimiteerde serie zou zijn met slechts één seizoen, werd niet alleen kritisch toegejuichd maar werd ook beloond met acht Emmy’s, vier Golden Globes, twee Screen Actors Guild Awards en vele andere prijzen en nominaties.

HBO besloot om de serie toch een tweede seizoen te geven in november 2017 na maanden van speculaties. Wanneer het tweede seizoen met zeven afleveringen te zien zal zijn bij HBO is nog niet bekend gemaakt.

Embed from Getty Images
Meryl Streep
Vorige aflevering
I Want to Know
I Want to Know
02x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Big Little Lies