Big Little Lies

8,0 / 10
50 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Big Little Lies krijgt tweede seizoen

Na maanden van speculatie is de kogel nu door de kerk; HBO heeft officieel aangekondigd dat Big Little Lies een vervolg krijgt.

Vlak na het einde van het eerste seizoen, dat op 19 februari 2017 in première ging bij HBO, werd er gespeculeerd dat Big Little Lies wel eens een tweede seizoen zou kunnen krijgen. Nadat de nominaties van de Emmy Awards bekend werden gemaakt, werden de geruchten steeds hardnekkiger.

Big Little Lies ging er bij de Primetime Emmy Awards 2017 vandoor met drie Emmy’s, in totaal won de serie acht Emmy’s. Daarna werd duidelijk dat HBO serieuze plannen had om de gelimiteerde serie te vernieuwen met een tweede seizoen, maar het bleef nog even bij geruchten. Nu is het dan officieel: HBO heeft Big Little Lies vernieuwd met een tweede seizoen.

Reese Witherspoon heeft een filmrol laten vallen om, wat de geruchten zijn, opnames te kunnen bijwonen van Big Little Lies in het voorjaar van 2018. De adaptatie van het boek van Liane Moriarty, in het Nederlands vertaald als Grote kleine leugens (dat wereldwijd toegejuicht is), zag de hoofdrolspelers Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley worstelen met huiselijk geweld, huwelijkse ontrouw en klein stedelijke politiek.

Wat denk jij van de vernieuwing met een tweede seizoen van Big Little Lies door HBO?


Embed from Getty Images
Cast Big Little Lies na de Emmy uitreikingen
Vorige aflevering
I Want to Know
I Want to Know
02x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_renzoroy
18 nov 2017 17:17 - 18 nov 2017 17:17
Ik weet het niet. Seizoen 1 was onwijs goed, maar het verhaal was ook mooi afgerond, dus voor mij is een 2e seizoen niet echt nodig. Het is ook altijd maar de vraag of het 2e seizoen hetzelfde niveau van kwaliteit gaat halen als het 1e seizoen.
Reageer
avatar_antimidant
18 nov 2017 18:25 -
Ben benieuwd
Reageer
avatar_Christophe
05 dec 2017 12:40 -
Ik ga zeker kijken, want dit was echt een top serie!
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00