Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wel of geen tweede seizoen voor Big Little Lies?

Witherspoon en uitvoerend producent Kelley willen een tweede seizoen van Big Little Lies, maar regisseur Vallée is geen voorstander.

Als het aan Reese Witherspoon ligt komt er nog een seizoen van Big Little Lies, maar regisseur Jean-Marc Vallée heeft dat idee afgewezen. Hij vindt één seizoen meer dan genoeg. De HBO miniserie is precies dat: een éénmalig iets. Vallee vertelde: “The detective wil het niet laten gaan en zo hebben we het beëindigd. En we denken “Hebben zij het juiste gedaan? Wat zal er gebeuren? Het is aan het publiek en hun verbeelding om dat uit te vinden. Om een tweede seizoen te gaan doen, daar ben ik geen voorstander van. Laten we verder gaan en iets anders gaan doen. Als er een mogelijkheid zal zijn om weer te kunnen werken met Reese, Nicole {Kidman} en deze karakters, natuurlijk, ik wil daar graag deel van uit maken. Maar Big Little Lies was een éénmalig iets. Big Little Lies twee? Nah. Het eind is voor het publiek, iets om over te praten. Verbeeld je wat je wilt verbeelden en dat is het. We geven je geen tweede seizoen omdat het zo goed is. Waarom het bederven?”

**LET OP!*** Onderstaande verklaring kan spoilers bevatten.


Maar uitvoerend producent David E. Kelley denkt daar echt anders over, hij weet zeker dat het verhaal nog niet over is: “Je wilt het publiek een gevoel van afsluiting geven. En tegelijkertijd geeft het leven je niet vaak afsluiting. En in die scène waar we hebben geprobeerd aan te tonen dat de vrouwen tot elkaar waren gekomen, daar is het verhaal nog niet voorbij. Zo verschuift het standpunt van de detective op het strand dat dat aangeeft. Er is een beetje afsluiting, maar je krijgt alleen maar een beetje van dat leven. Het verhaal gaat altijd door.”

Verdient Big Little Lies een tweede seizoen? Of was het einde prima zo?


Vorige aflevering
I Want to Know
I Want to Know
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Arjensky
04 apr 2017 13:13 -
Alhoewel ik het een leuke serie vond ben ik eigenlijk geen voorstander van nog een tweede seizoen. Dat onafgeronde gevoel herken ik wel maar dat hadden ze kunnen oplossen door de beweegredenen van één van de vrouwen beter te vertellen; dat had misschien één extra aflevering opgeleverd maar wat mij betreft is het verhaal verteld.
Reageer
avatar_hansmol
04 apr 2017 14:07 -
nee, 1 seizoen is genoeg.
Reageer
avatar_anonymous
04 apr 2017 15:13 -
Het is helemaal goed zo! De samenwerking was geweldig, het verhaal was goed. Uiteindelijk is het verhaal goed, ook al is niet alles duidelijk. Als je gaat kijken naar het hele verhaal, dan is de rode draad niet het ene voorval, maar de kracht van vrouwen, alleen maar vooral samen. Ik vond de serie prachtig.
Reageer
avatar_DesmondN
04 apr 2017 20:57 -
De serie heeft naar mijn idee een perfecte afsluiting en hoe graag ik stiekem ook wil dat het verhaal verder verteld wordt durf ik te wedden dat het hoe dan ook zou tegenvallen.
Reageer
Big Little Lies