Big Little Lies

8,0 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de complete serie van Big Little Lies

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie van Big Little Lies. We geven twee dvd-boxen weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Big Little Lies
A perfect life is a perfect lie in het eerste en tweede seizoen van de HBO tv-serie Big Little Lies. Deze miniserie van HBO met Reese Witherspoon, Shailene Woodley en Nicole Kidman is gebaseerd op het best-seller boek van Liane Moriarty en winnaar van maar liefst vijf Emmy's & vier Golden Globes.
Seizoen 1 - Big Little Lies is een ontwrichtende en donkere thriller. Terwijl zich een plot ontvouwt over moord en misdaad worden de mythes van perfectie in onze samenleving verkend, en de tegenstrijdigheden achter de geïdealiseerde façades van huwelijk, seks, ouderschap en vriendschap.
Seizoen 2 - De zwarte komedie Big Little Lies vertelt het verhaal van drie moeders van eersteklassers, wiens zogenaamd perfecte levens tot een moord leiden. In het kustplaatsje Monterey, Californië, is namelijk niets wat het lijkt. De vrouwen worstelen ondertussen ook met hun gezinnen, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Laura Dern, Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Meryl Streep, Nicole Kidman, Reese Witherspoon en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 30,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Big Little Lies:
Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Big Little Lies speelt Zoë Kravitz de rol van Bonnie Carlson. Zoë is de dochter van Lenny Kravitz. Maar welke actrice die meespeelt in Big Little Lies heeft ook een persoonlijke band (gehad) met Lenny Kravitz?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
I Want to Know
I Want to Know
02x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
06 nov 2020 16:38 -
Goede serie, maar ik heb beide seizoenen al gezien. Ik sla deze prijsvraag dus over. Veel succes voor de mensen die wel meedoen :)
Reageer
Big Little Lies