Beyond (2017)

7.1 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Beyond krijgt geen derde seizoen

Er wordt gemeld dat Freeform de sciencefiction serie Beyond (2017) na twee seizoenen heeft gecanceld.

De Tim Kring-serie Beyond (2017) lijkt te zijn gecanceld een week nadat de laatste aflevering van het tweede seizoen is uitgezonden. Het blijkt dat de serie een enorme teruggang heeft gezien in kijkers in dit seizoen dat op 22 maart 2018 eindigde. Het ziet er dan ook naar uit dat deze aflevering de boeken in gaat als seriefinale.

De serie ging in januari 2017 in première en had een heel sterk begin waardoor de serie al snel een tweede seizoen kreeg. Ook digitaal deed Beyond (2017) het erg goed, waardoor het de zenders één van de beste weken heeft gegeven met het vrijgeven van het eerste seizoen in één keer.

Het tweede seizoen is echter een heel ander verhaal. Die deed het steeds slechter naarmate het seizoen vorderde. In Beyond (2017) volgen we een man die na twaalf jaar in een coma te hebben gelegen wakker wordt en ontdekt dat hij krachten heeft die hem rechtstreeks naar een gevaarlijke samenzwering leiden.

Vind jij het jammer dat Beyond (2017) gecanceld is?


Embed from Getty Images
Tim Kring
Vorige aflevering
There's No Home for You Here
There's No Home for You Here
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_kaarintjee
30 mrt 2018 23:52 -
Dat vind ik jammer want de seizoenfinale had een enorme cliffhanger
Reageer

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Vandaag, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Vandaag, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Vandaag, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Vandaag, 09:00