Better Call Saul

7.8 / 10
48 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Better Call Saul krijgt zesde en laatste seizoen bij AMC

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.

De eerste aflevering van het vijfde seizoen is te zien op zondag 23 februari bij AMC, en zal kort daarna bij Netflix verschijnen. Waarschijnlijk al op 24 februari. Het vijfde seizoen telt tien afleveringen. Better Call Saul vertelt het verhaal van de in een winkelcentrum gevestigde superadvocaat Saul Goodman, gespeeld door Bob Odenkirk. Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijders tot obligatiefraude, Saul regelt het allemaal.Het zag er aanvankelijk naar uit dat er geen zesde seizoen zou volgen. "Better Call Saul zal na het vijfde seizoen stoppen", zei de aan de Amerikaanse serie verbonden acteur Giancarlo Esposito in november 2019. Maar de makers van de serie maakten donderdag op een persdag van AMC in Los Angeles bekend dat het zesde seizoen van Better Call Saul er toch komt. Die zal dertien afleveringen krijgen, drie meer dan het geval was in de eerste vijf seizoenen. Het zesde seizoen zal wel het laatste seizoen zijn.
Vorige aflevering
Winner
04x10
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
17 jan 2020 16:09 -
Goed nieuws en goed ook dat het daarna stopt. Dan wordt het tenminste niet compleet uitgemolken. Maar dat had ik ook niet verwacht van de makers, dat deden ze bij Breaking Bad ook niet.
Reageer

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2