Better Call Saul

7.9 / 10
49 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Better Call Saul krijgt zesde en laatste seizoen bij AMC

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.

De eerste aflevering van het vijfde seizoen is te zien op zondag 23 februari bij AMC, en zal kort daarna bij Netflix verschijnen. Waarschijnlijk al op 24 februari. Het vijfde seizoen telt tien afleveringen. Better Call Saul vertelt het verhaal van de in een winkelcentrum gevestigde superadvocaat Saul Goodman, gespeeld door Bob Odenkirk. Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijders tot obligatiefraude, Saul regelt het allemaal.Het zag er aanvankelijk naar uit dat er geen zesde seizoen zou volgen. "Better Call Saul zal na het vijfde seizoen stoppen", zei de aan de Amerikaanse serie verbonden acteur Giancarlo Esposito in november 2019. Maar de makers van de serie maakten donderdag op een persdag van AMC in Los Angeles bekend dat het zesde seizoen van Better Call Saul er toch komt. Die zal dertien afleveringen krijgen, drie meer dan het geval was in de eerste vijf seizoenen. Het zesde seizoen zal wel het laatste seizoen zijn.
Vorige aflevering
Something Unforgivable
Something Unforgivable
05x10
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
17 jan 2020 16:09 -
Goed nieuws en goed ook dat het daarna stopt. Dan wordt het tenminste niet compleet uitgemolken. Maar dat had ik ook niet verwacht van de makers, dat deden ze bij Breaking Bad ook niet.
Reageer

Laatste nieuws

Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Vandaag, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
zaterdag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00