Better Call Saul

7.8 / 10
48 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Better Call Saul start in februari

Better Call Saul is een Amerikaanse dramaserie van de zender AMC. Het vierde seizoen werd in oktober 2018 afgesloten.

Het vijfde seizoen is nu eindelijk aangekondigd door AMC, de eerste aflevering is te zien op zondag 23 februari 2020. Bij de vorige seizoenen was het zo dat een dag na de uitzending in Amerika de aflevering al werd toegevoegd aan Netflix. In dat geval begint het vijfde seizoen in Nederland op maandag 24 februari. Hier is alleen nog geen officiële bevestiging over gekomen van Netflix. Het vijfde seizoen telt tien afleveringen.

Better Call Saul vertelt het verhaal van de in een winkelcentrum gevestigde superadvocaat Saul Goodman, gespeeld door Bob Odenkirk. Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijders tot obligatiefraude, Saul regelt het allemaal.

Het ziet ernaar uit dat er geen zesde seizoen zal volgen. "Better Call Saul zal na het vijfde seizoen stoppen", zegt de aan de Amerikaanse serie verbonden acteur Giancarlo Esposito in gesprek met Collider. "En dan is het afgelopen met de serie. Het lijkt erop dat dit de comfortabele manier zal zijn om de serie af te ronden."

Vorige aflevering
Winner
04x10
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_TnTNL
21 nov 2019 10:48 -
Mooi!
Reageer
avatar_systembve
22 nov 2019 09:47 -
Heerlijk langzaam in deze tijd van snelheid. Better Call Saul is stiekem en onder de radar 1 van de betere series van dit moment. Jammer dat het stopt.
Reageer
avatar_antimidant
23 nov 2019 20:41 -
Jammer dat deze serie stopt.
Reageer

Laatste nieuws

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Vandaag, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Vandaag, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Vandaag, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Gisteren, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00