Better Call Saul

7.8 / 10
48 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Better Call Saul start in februari

Better Call Saul is een Amerikaanse dramaserie van de zender AMC. Het vierde seizoen werd in oktober 2018 afgesloten.

Het vijfde seizoen is nu eindelijk aangekondigd door AMC, de eerste aflevering is te zien op zondag 23 februari 2020. Bij de vorige seizoenen was het zo dat een dag na de uitzending in Amerika de aflevering al werd toegevoegd aan Netflix. In dat geval begint het vijfde seizoen in Nederland op maandag 24 februari. Hier is alleen nog geen officiƫle bevestiging over gekomen van Netflix. Het vijfde seizoen telt tien afleveringen.

Better Call Saul vertelt het verhaal van de in een winkelcentrum gevestigde superadvocaat Saul Goodman, gespeeld door Bob Odenkirk. Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijders tot obligatiefraude, Saul regelt het allemaal.

Het ziet ernaar uit dat er geen zesde seizoen zal volgen. "Better Call Saul zal na het vijfde seizoen stoppen", zegt de aan de Amerikaanse serie verbonden acteur Giancarlo Esposito in gesprek met Collider. "En dan is het afgelopen met de serie. Het lijkt erop dat dit de comfortabele manier zal zijn om de serie af te ronden."

Vorige aflevering
JMM
05x07
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_TnTNL
21 nov 2019 10:48 -
Mooi!
Reageer
avatar_systembve
22 nov 2019 09:47 -
Heerlijk langzaam in deze tijd van snelheid. Better Call Saul is stiekem en onder de radar 1 van de betere series van dit moment. Jammer dat het stopt.
Reageer
avatar_antimidant
23 nov 2019 20:41 -
Jammer dat deze serie stopt.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Afgelopen donderdag is de zestienjarige acteur Logan Williams overleden. Williams speelde onder andere in The Flash van The CW.
Vandaag, 15:00
Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00