Better Call Saul

7.8 / 10
48 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Better Call Saul kruipt dichter naar Breaking Bad toe

Wie het personage zal zijn dat de overstap gaat maken van Breaking Bad naar Better Call Saul is nog niet bekend gemaakt. Maar het brengt Better Call Saul wel dichter bij het moederschip.

De showrunner Vince Gilligan liet weten dat een heel belangrijk personage de cross-over gaat maken van Breaking Bad naar de spin-off Better Call Saul in het vierde seizoen. De prequel volgt James 'Jimmy’ McGill (Bob Odenkirk) die later bekend zal worden als Saul Goodman, de maffia-advocaat voor ander andere Walter White.Het vierde seizoen moet dichter naar de oorspronkelijke serie toe gaan kruipen en zal dus behoorlijk donker gaan worden: “Seizoen vier wordt echt geweldig,” vertelt Gilligan. “Het wordt duisterder, het wordt rijker. Het heeft nog steeds humor, maar op de venndiagram {wiskundig-figuur} van Breaking Bad en Better Call Saul, wordt de overlap in het centrum alleen maar groter.”

Volgens bronnen gaat het vierde seizoen verhuizen naar Albuquerque waar Breaking Bad zich heeft afgespeeld. Er zijn verschillende geruchten over Aaron Paul, die Jessie Pinkman speelde, maar ook wordt Dean Norris genoemd die Hank Schrader was in Breaking Bad. Hoe en wie het ook zal zijn, op 6 augustus zal er meer duidelijkheid komen want dan start het vierde seizoen van Better Call Saul bij AMC in de Verenigde Staten.

Wie denk jij dat te zien zal zijn Dean Norris of Aaron Paul of nog iemand anders?


Embed from Getty Images(L)Aaron Paul en (R) Dean Norris
Vorige aflevering
Winner
04x10
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
24 jun 2018 11:08 -
Dat is goed nieuws! Vroeg me al af wanneer het zou gebeuren.
Reageer

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00