Better Call Saul

7.9 / 10
49 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Better Call Saul vanaf 6 augustus bij AMC

De dramaserie Better Call Saul van de zender AMC keert terug met een vierde seizoen op 6 augustus. In juni 2017 werd de laatste aflevering van het derde seizoen uitgezonden.

Nadat Breaking Bad eindigde, ging er bij fans een golf van verlichting rond toen bekend werd dat de serie een spin-off zou krijgen in de vorm van Better Call Saul. Advocaat Saul Goodman staat in deze serie centraal voordat hij Walter White leert kennen en een groep helpt binnen hun drugskartel. Wat de serie zo tof maakt is de prikkeling die soms wordt afgegeven naar de originele serie Breaking Bad en de kenmerkende setting in de woestijn met het felle licht en de kilometers asfalt.

De afgelopen seizoenen mocht Netflix de nieuwste afleveringen van Better Call Saul in Nederland steeds één dag na de uitzending van AMC aanbieden. Mocht die deal nog steeds van kracht zijn tussen Netflix en AMC, dan start het vierde seizoen van Better Call Saul bij Netflix op 7 augustus.

Vorige aflevering
Something Unforgivable
Something Unforgivable
05x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_E71
01 jun 2018 14:11 -
Zal een keer tijd worden!
Reageer
avatar_petra1
01 jun 2018 19:09 -
zo is dat E71
Reageer
avatar_TnTNL
04 jun 2018 07:44 -
Is er reden dat de deal er niet meer zou zijn? Zou jammer zijn.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00