Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Better Call Saul in première op 8 februari 2015

Video on youtube


Voor Breaking Bad fans komt Valentijnsdag een week eerder. AMC heeft namelijk bekend gemaakt dat Better Call Saul, de beestachtig naar uitgekeken spinoff van Breaking Bad, op 8 februari 2015 in première gaat. De première van Better Call Saul volgt de midseasonpremière van The Walking Dead op. Op 9 februari 2015 gaat meteen de tweede aflevering in première. Goed nieuws komt in tweeën?

Op die twee dagen kunnen Amerikanen met basic kabel degenen die zij dachten lief te hebben tijdelijk verlaten ten faveure van een affaire met Bob Odenkirks schmierende jurist, Saul Goodman. Rekening houdend met de anticipatie rond deze serie, zullen dat er velen zijn. Better Call Saul wordt gedurende haar eerste seizoen op maandag om 22.00 uur uitgezonden. Het eerste seizoen zal tien afleveringen tellen. AMC heeft ook al een dertien afleveringen tellend tweede seizoen besteld.

In Better Call Saul zien wij dus Bob Odenkirk als Saul Goodman. De serie speelt zich zes jaar voordat de niet zo ethische advocaat Walter White leerde kennen af.

"Breaking Bad fans kennen hem als Saul Goodman. Echter, zij zullen snel ontdekken dat Saul niet altijd Albuqeurque's top strafrechtelijke advocaat was," aldus Charlie Collier van AMC. "Onze dank gaat uit naar Vince Gilligan, Peter Gould, Bob Odenkirk en onze partners bij Sony. Wij zijn enorm blij dat we weer iets samen kunnen koken."

Nadat AMC de première verschoof naar 2015, is er nu dus deze aankondiging waar velen reikhalzend naar hebben uitgekeken. En natuurlijk, er is altijd een mogelijkheid dat de serie niet zo goed zal zijn als waar een ieder op hoopt. Die kans zit er zelfs heel dik in na het baanbrekende Breaking Bad. Desalniettemin, MijnSerie-leden, markeer 8 en 9 februari met een rode pen in de agenda.

Kijken jullie uit naar Better Call Saul? En, gaat deze serie de kwaliteit van Breaking Bad ook maar enigszins weten te benaderen?
Vorige aflevering
Saul Gone
Saul Gone
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
21 nov 2014 11:40 -
Kijk uit naar deze serie! Denk wel dat de verwachtingen te hoog zullen zijn maar dat er al een tweede seizoen is besteld is alleen maar goed :) Kan niet wachten tot het 8 februari is :)
Reageer
avatar_Inter
21 nov 2014 15:32
HELEMAAL MEE EENS!
Reageer
avatar_TrisGert
21 nov 2014 17:18 -
Ik kijk er al heel lang naar uit, en ik hoop dat het weer diezelfde magie als Breaking Bad heeft!
Reageer
avatar_anonymous
22 nov 2014 12:30
Ik ga er absoluut niet van uit dat dit Breaking Bad weet te benaderen. Zo realistisch dien je wel te zijn. Dat is gewoon te hoog gegrepen. Ik stap er gewoon fris in en hoop dat ze mij verrassen. Ik ga ervanuit dat het goed wordt. Hoe goed, dat is nog maar de vraag.
Reageer
avatar_thales
21 jan 2015 22:17 -
al is het maar half zo goed al bb dan ben ik al tevreden. Echter als het elke aflevering een los verhaaltje is ipv een lang verhaal zoals bb dan haak ik meteen af. Ik haat die losse verhaaltjes series.
Reageer
Better Call Saul