Bergerac

7.6 / 10
50 min
Detective
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Paramount werkt aan reboot van Bergerac

Bergerac is een beroemde Britse dramaserie van de BBC. De serie liep van 1981 tot 1991 en werd gemaakt door Robert Banks Stewart.

Bergerac gaat over detective Jim Bergerac en zijn avonturen op het eiland Jersey. De serie had John Nettles in de hoofdrol als Sergeant Jim Bergerac.

Paramount Network International werkt aan een reboot van Bergerac. Artists Studios, onderdeel van EndemolShine, ontwikkelt de reboot met Westward Studios. Het is een nieuwe poging om het klassieke personage terug te brengen. De BBC heeft al eerder geprobeerd de serie nieuw leven in te blazen met Artists Studios in 2013, maar dat lukte toen niet. Gub Neal van Artists Studios, die series als Prime Suspect en The Fall heeft geproduceerd, is nu de uitvoerend producent.

Gub Neal, executive producer van Artists Studios: "We probeerden Bergerac al een tijdje terug te brengen en ik ben erg blij dat we de volgende generatie van deze iconische serie nu in ontwikkeling hebben. Er komen hedendaagse verhalen in de serie die de kijker absoluut zullen aanspreken."

Onderstaand de trailer van de kerst-aflevering van Bergerac uit 1991.

Video on youtube
Vorige aflevering
All for Love
All for Love
09x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bergerac