Bergerac

7.6 / 10
50 min
Detective
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Paramount werkt aan reboot van Bergerac

Bergerac is een beroemde Britse dramaserie van de BBC. De serie liep van 1981 tot 1991 en werd gemaakt door Robert Banks Stewart.

Bergerac gaat over detective Jim Bergerac en zijn avonturen op het eiland Jersey. De serie had John Nettles in de hoofdrol als Sergeant Jim Bergerac.

Paramount Network International werkt aan een reboot van Bergerac. Artists Studios, onderdeel van EndemolShine, ontwikkelt de reboot met Westward Studios. Het is een nieuwe poging om het klassieke personage terug te brengen. De BBC heeft al eerder geprobeerd de serie nieuw leven in te blazen met Artists Studios in 2013, maar dat lukte toen niet. Gub Neal van Artists Studios, die series als Prime Suspect en The Fall heeft geproduceerd, is nu de uitvoerend producent.

Gub Neal, executive producer van Artists Studios: "We probeerden Bergerac al een tijdje terug te brengen en ik ben erg blij dat we de volgende generatie van deze iconische serie nu in ontwikkeling hebben. Er komen hedendaagse verhalen in de serie die de kijker absoluut zullen aanspreken."

Onderstaand de trailer van de kerst-aflevering van Bergerac uit 1991.

Vorige aflevering
All for Love (Christmas Special)
All for Love (Christmas Special)
09x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00