Bergerac

7.6 / 10
50 min
Detective
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Paramount werkt aan reboot van Bergerac

Bergerac is een beroemde Britse dramaserie van de BBC. De serie liep van 1981 tot 1991 en werd gemaakt door Robert Banks Stewart.

Bergerac gaat over detective Jim Bergerac en zijn avonturen op het eiland Jersey. De serie had John Nettles in de hoofdrol als Sergeant Jim Bergerac.

Paramount Network International werkt aan een reboot van Bergerac. Artists Studios, onderdeel van EndemolShine, ontwikkelt de reboot met Westward Studios. Het is een nieuwe poging om het klassieke personage terug te brengen. De BBC heeft al eerder geprobeerd de serie nieuw leven in te blazen met Artists Studios in 2013, maar dat lukte toen niet. Gub Neal van Artists Studios, die series als Prime Suspect en The Fall heeft geproduceerd, is nu de uitvoerend producent.

Gub Neal, executive producer van Artists Studios: "We probeerden Bergerac al een tijdje terug te brengen en ik ben erg blij dat we de volgende generatie van deze iconische serie nu in ontwikkeling hebben. Er komen hedendaagse verhalen in de serie die de kijker absoluut zullen aanspreken."

Onderstaand de trailer van de kerst-aflevering van Bergerac uit 1991.

Vorige aflevering
All for Love (Christmas Special)
09x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00