Ben and Kate

6.3 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ben and Kate ook per direct van het schema gehaald

Helaas, helaas. Nadat ABC al Don't Trust the Bitch in Apartment 23 per direct van het schema haalde, is nu ook FOX's Ben and Kate per direct van het schema gehaald.

Vanaf volgende week dinsdag en heel februari door zullen dubbele afleveringen van Raising Hope uitgezonden worden. Dit met uitzondering van 9 februari, wanneer na Raising Hope een herhaling van New Girl uitgezonden wordt. Raising Hope's finale aflevering zal donderdag 28 maart uitgezonden worden na American Idol.

Hoewel een insider van FOX aangeeft dat Ben and Kate misschien weer terug komt op een latere datum, is het naar alle waarschijnlijkheid gewoon gecancelled.
Vorige aflevering
Ethics 101
Ethics 101
01x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Vandaag, 12:00
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
3
Na het eerste en tweede seizoen worden nu ook het derde en vierde seizoen van de Canadese dramaserie toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 15:00
Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.
Gisteren, 14:00
2
Het tweede seizoen van de griezelige Apple TV+ serie van M. Night Shyamalan, Servant, heeft een startdatum gekregen en een spookachtige aankondigingsvideo.
Gisteren, 13:00