Being Mary Jane

7.6 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Geen vijfde seizoen voor Being Mary Jane

BET heeft de dramaserie Being Mary Jane gecanceld, er zal geen vijfde seizoen komen. Een twee uur durende finale-film moet de serie afronden.

Het vierde seizoen van Being Mary Jane had twintig afleveringen en de laatste aflevering werd op 19 september 2017 uitgezonden. BET heeft bekendgemaakt dat dit vierde seizoen het allerlaatste seizoen was. Om de serie goed af te ronden komt er een twee uur durende film, die de serie een mooie afsluiting moet geven.

Connie Orlando, uitvoerend vice-president en hoofd van programmering bij BET Networks, vertelde: “Being Mary Jane is een mijlpaal geweest voor niet alleen BET, maar voor Afro-Amerikaanse vrouwen wereldwijd die zichzelf zagen in Mary Jane, haar familie, vrienden en collega’s. Van de boeiende vertelling, de rijke complexe karakters tot de krachtige issues die behandeld zijn in de serie, zijn wij ontzettend trots. We zijn de cast en bedenkers van Being Mary Jane dankbaar dat zij onvermoeibaar hebben gewerkt om de levendige wereld in de laatste vier seizoenen tot leven te laten komen. We danken ook de vele loyale kijkers wiens hart en ziel elke week gevangen raakten en zorgden dat Mary Jane werelwijd trending bleef. We kijken er naar uit om Mary Jane’s reis te beëindigen met een seriefinale die de fans zal overdonderen!”

Het blijft afwachten of de twee uur durende finale daadwerkelijk een mooi einde maakt aan de serie, maar in 2018 kunnen de fans dat zelf beoordelen. Houd MijnSerie in de gaten voor de exacte datum!

Vind jij het jammer dat Being Mary Jane is gecanceld? Ben je blij dat er een special seriefinale komt?


Vorige aflevering
Finale: Becoming Pauletta
04x21
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Vandaag, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
Gisteren, 16:00
Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Sister. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.
Gisteren, 13:00