Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de complete serie van Being Erica

Vanaf 23 april is de complete serie van Being Erica verkrijgbaar op dvd. MijnSerie geeft maar liefst 2 dvd exemplaren weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Complete serie Being Erica
In deze feelgoodserie draait het om dertiger Erica Strange (Erin Karpluk), die de unieke kans krijgt om de levensveranderende momenten uit haar verleden over te doen.

Wat als je op een dag wakker wordt en tot het besef komt dat je leven anders is gelopen dan je gehoopt had? Dit overkomt de 32-jarige Erica Strange. Net ontslagen, gedumpt door haar vriendje en ontevreden over de meeste keuzes die ze gemaakt heeft, neemt Erica de hulp aan van de mysterieuze therapeut Dr. Tom. Vanaf dat moment neemt haar leven een verrassende wending, want Dr. Tom neemt Erica mee terug in de tijd. Hier beleeft ze onder andere haar eerste kus, het schoolbal en sollicitatiegesprekken opnieuw. Erica kan echter dit keer haar levenservaring toepassen en de loop van haar leven positief beïnvloeden.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Just Bridge Entertainment
Acteurs :Erin Karpluk, Reagan Pasternak, Morgan Kelly, Joanna Douglas, Kathleen Laskey, Michael Riley
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 49.99
Koop deze serie

Trailer Being Erica
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op de complete serie van Being Erica. Wat was eerst de titel van de serie, die ze net voor de pilot aflevering hebben gewijzigd naar Being Erica?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Dr. Erica
Dr. Erica
04x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Being Erica