Before We Die

8.2 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2017 - heden
NetwerkSVT1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:SVT1
Before We Die (Innan Vi Dör) is een Zweedse misdaadserie van de zender SVT1. De serie ging in première op 15 januari 2017.

Hanna is een in verval geraakte agente binnen het team georganiseerde misdaad van de politie in Stockholm. Haar zoon heeft alle banden met haar verbroken omdat zij ervoor zorgde dat hij werd gearresteerd en dien ten gevolge een straf van twee jaar uitzit vanwege drugsbezit. Als haar geliefde en collega wordt ontvoerd moet Hanna zijn undercover onderzoek overnemen. Zij zal niet alleen toe moeten treden tot een criminele motorbende maar ze moet tevens een andere infiltrant beschermen. Om een gewelddadige overname in de criminele onderwereld te voorkomen zal zij moeten vechten voor het leven van haar zoon en een andere familie breken om dat van haarzelf te redden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (1)

Before we Die - Seizoen 1

8.5

Nieuws (7)

De podcast, start- en premièredatums van december, series toevoegen; dit en veel meer nieuws in het weekoverzicht van 25 november tot en met 1 december.
maandag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Before We Die. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 12:00
1
Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
za 28 september

Populaire reacties (3)

10
11 nov 2017
Geweldige serie, eindelijk weer eens het niveau van The Killing en The Bridge.
Spannend vanaf deel 1 t/m deel 10.
7
04 aug 2017
Redelijk goede serie. Er wordt prima geacteerd. Het script echter is af en toe traag, ongeloofwaardig en ver gezocht. Een 7.

Vergelijkbare series