Bedrag

7.9 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Follow The Money

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Follow The Money. We geven drie dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Follow The Money
Inspecteur Mads stuit op een nieuwe oplichtingszaak die al snel enorme proporties aanneemt. Mr.Christensen neemt contact op met Claudia en biedt haar een nieuwe kans. Zij probeert echter op haar manier terug aan de top te komen, en is daarbij vastberaden om Christensen deze keer te slim af te zijn. Al snel raken de hoofdrolspelers opnieuw verstrikt in een web van financiële en juridische leugens en intriges. Hebzucht en machtswellust worden nog verder uitgediept. Wie zal deze keer het machtsspel winnen? De inzet is hoger dan ooit…
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière
Acteurs: Thomas Hwan, Julie Grundtvig Wester, Line Kruse, Natalie Madueño, Lucas Hansen en Thomas Bo Larsen
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 33,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen Follow The Money:

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Follow The Money. Wat is de nationaliteit van het op zee aangetroffen lichaam?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00