Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Follow The Money

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Follow The Money. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Follow The Money
Vlakbij een windmolenpark wordt een lijk gevonden. Inspecteur Mads bijt zich vast in de zaak en gaat op zoek naar het verband tussen het dode lichaam en vermeende wanpraktijken binnen de energiewereld waarin de overledene werkzaam was. Hij stuit al gauw op verdachte financiële ontwikkelingen bij Energreen, een snel groeiend groene-energie imperium dat geleid wordt door de charismatische CEO Alexander. Wanneer de jonge, ambitieuze advocaat Claudia fraude aan het licht brengt binnen het bedrijf, wordt ze halsoverkop aangesteld als hoofd Juridische Zaken. Een promotie waardoor ze meer en meer verstrikt raakt in het financiële en juridische bedrog waarmee Energreen verder bouwt aan zijn weg naar de top.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière
Acteurs: Thomas Bo Larsen, Nikolaj Lie Kaas, Kasper Leisner, Nikolaj Lie Kaas
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Follow The Money:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Follow The Money. Wat is originele de naam van de nieuwe Deense tv-serie 'Follow the Money'?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bedrag