Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Becoming Elizabeth: Starz cancelt serie.

De vroege dagen van koningin Elizabeth I zullen zich niet verder ontvouwen op Starz. Het kabelkanaal heeft Becoming Elizabeth geannuleerd, dus we zullen geen tweede seizoen zien.

Het eerste seizoen van acht afleveringen werd tussen juni en augustus op Starz uitgezonden. Becoming Elizabeth is een historische dramaserie met acteurs Alicia von Rittberg (Genius), de jonge Oliver Zetterström, Romola Garai (The Miniaturist), Jessica Raine (Patrick Melrose), Tom Cullen (Knightfall), John Heffernan (Dickensian), Jamie Blackley (The Last Kingdom), Alexandra Gilbreath (Father Brown), Jamie Parker (Des), Leo Bill (Taboo), Bella Ramsey (Game of Thrones), Ekow Quartey (Trying), Alex Macqueen (Fate: The Winx Saga) en Olivier Huband (A Discovery of Witches).

Becoming Elizabeth

Het verhaal draait om de jongere jaren van Elizabeth Tudor (Rittberg), lang voordat ze de Engelse troon besteeg en koningin Elizabeth I werd. Als verweesde tiener raakte ze verwikkeld in de politieke en seksuele politiek van het Engelse hof. De dood van koning Hendrik VIII ziet zijn negenjarige zoon Edward (Zetterström) de troon bestijgen en zet een gevaarlijke strijd om de macht in gang wanneer Elizabeth, Edward en hun zus Mary (Garai) pionnen in een spel worden tussen de grote families van Engeland en de machten van Europa die strijden om de controle over het land.

Becoming Elizabeth was één van de laagst gewaardeerde scriptseries van Starz, dus helemaal verrassend is het besluit van de kabelzender niet.
Vorige aflevering
To Death We Must Stoop
To Death We Must Stoop
01x08
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Becoming Elizabeth