Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen Beck vanaf 23 juni op NPO 2

Het zevende seizoen van dramaserie Beck is de laatste serie die in première gaat tijdens de detectivemaand van de NPO. Beck is een Zweedse serie van de zender ITV4.

ITV4 heeft het zevende seizoen heel recent uitgezonden. Vanaf 23 juni gaat dat seizoen van start op NPO 2.

Het hoofdpersonage in de reeks is Martin Beck, een inspecteur bij de Zweedse rijksmoordbrigade. Beck is een nuchtere antiheld: hij doet zijn werk en ondergaat lijdzaam de beschikkingen van hoger geplaatsten, zonder zich er echter al te veel van aan te trekken. Een intelligente speurder, die goed kan luisteren en analyseren. Hij is een meester in het afnemen van verhoren. Hij heeft een hekel aan politiek, slaapt slecht en heeft vaak last van zijn maag. Beck is geen fysieke kampioen maar een solide en methodisch werkende inspecteur. Beck wordt grandioos vertolkt door Peter Haber, ook wel eens de Zweedse Depardieu genoemd.

Het zevende seizoen bestaat uit vier afleveringen. Die zijn te zien op 23 en 30 juni en op 7 en 14 juli op NPO 2.

Vorige aflevering
The Devils Advocate
07x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst