Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van Beck

Vanaf 9 juni het vijfde seizoen van Beck verkrijgbaar op DVD. Wij van MijnSerie geven jou de kans om dit vijfde seizoen te winnen. Daar komt bij dat je dubbelde kans hebt! We geven namelijk twee exemplaren van het vijfde seizoen van Beck weg. Pak deze kans!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Beck
Martin Beck (Peter Haber) is een inspecteur bij de Zweedse rijksmoordbrigade. Hij ondergaat lijdzaam de beschikkingen van hoger geplaatsten tijdens het uitvoeren van zijn werk. Beck is geen fysieke kampioen, maar een solide en methodisch werkende inspecteur: een meester in het afnemen van verhoren en een intelligente speurder.

In het vijfde seizoen krijgt Beck met zeer uiteenlopende moordzaken te maken. Hij en zijn partner Gunvald Larsson (Mikael Persbrandt) worden opnieuw op het verkeerde been gezet wanneer zij een moordzaak proberen te ontrafelen. Alle sporen wijzen in de richting van één persoon, totdat Beck dieper op de details ingaat en op motieven stuit die naar een heel andere dader leiden…
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Lumière
Acteurs: Ingvar Hirdwall, Rebecka Hemse, Peter Haber en Mikael Persbrandt.
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 27,99
Koop deze serie

Bekijk hier een korte trailer van Beck:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het vijfde seizoen van Beck. Wat is de grootste passie van hoofdrolspeler Martin Beck?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Deadlock
Deadlock
09x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Beck