Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Beauty and the Beast

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Beauty and the Beast. We geven drie dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Beauty and the Beast
Ondanks dat detective Cat Chandler de beestachtige aard van Vincent Keller heeft blootgelegd is ze toch voor hem gevallen, maar hij wordt bij haar vandaan getrokken door duistere krachten. Nu ze weer samen zijn is Vincent anders, zijn litteken is verdwenen, zijn geheugen gewist en hij is krachtiger dan voor zijn ontvoering en overduidelijk op een missie. Cat moet zien uit te vinden wat er met Vincent is gebeurd tijdens zijn ontvoering om hem weer echt terug te krijgen. Met de hulp van J.T., Tess en Lowan houdt niemand Cat tegen om door te dringen tot haar zielsverwant en zijn identiteit terug te vinden om hun ware liefde te herstellen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Nicole Gale Anderson, Jay Ryan, Austin Basis, Kristin Kreuk, Sendhil Ramamurthy, Nina Lisandrello
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Beauty and the Beast:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Beauty and the Beast. Door wie is het oorspronkelijke verhaal van 'The Beauty and the Beast' bedacht?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Au Revoir
Au Revoir
04x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Beauty and the Beast