Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Beauty and the Beast gecanceld

The CW heeft besloten dat het aankomende vierde seizoen de laatste zal zijn voor Beauty and the Beast. Na drie seizoenen steeds uit de klauwen van het cancelering-beest hebben weten te ontsnappen is het nu toch echt voorbij voor de schone en het beest. De lage kijkcijfers hebben dan eindelijk Beauty and the Beast toch de das om gedaan.

Deze Beauty and the Beast met Kristin Kreuk en Jay Ryan is zeer losjes gebaseerd op, de inmiddels tot cult status verheven, gelijknamige serie uit 1987 met Linda Hamilton en Ron Perlman in de hoofdrol. De serie uit 1987 heeft slecht drie seizoenen gehad.

Het eerste seizoen van Beauty and the Beast ging op 11 oktober 2012 in première en had gemiddeld 1,78 miljoen kijkers. Het tweede seizoen deed het in 2013 een stukje slechter met gemiddeld 1,24 miljoen kijkers. Het derde seizoen deed het veel slechter met slechts 880.000 kijkers gemiddeld. Het verbaasde vriend en vijand daarom dan ook dat The CW toch besloot om er een vierde seizoen aan vast te plakken.

Dat er zo vroeg al wordt aangekondigd dat de serie is gecanceld is omdat The CW genoeg tijd en ruimte wil laten om de serie goed af te ronden, maar of de fans echt tevreden zullen zijn is de vraag. The Beasties (zoals fans zichzelf noemen) moeten nu tot de zomer van 2016 wachten tot het vierde en allerlaatste seizoen uitgezonden gaat worden bij The CW. Vind jij het jammer dat het vierde seizoen de laatste gaat worden of had je het al een beetje zien aankomen?

Jay Ryan en Kristin Kreuk
Vorige aflevering
Au Revoir
Au Revoir
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_anonymous
14 okt 2015 12:31 -
Dat er een vierde seizoen zou komen wist ik al, maar het was niet nodig. Voor mij was seizoen een goede afsluiter. Ben benieuwd wat ze van seizoen vier gaan maken. Zolang ze het maar niet vervelend en saai gaan rekken. Eerste drie seizoenen waren leuk als tussendoor serie
Reageer
avatar_JanWillemK
14 okt 2015 14:18 -
Seizoen 3 was nog wel goed gelukt en het einde was ook absoluut niet slecht. Nu kunnen ze ons wel een echte afsluiter geven.
Reageer
avatar_Inna1989
14 okt 2015 14:23 -
Ik hoop wel dat ze een mooi eind van maken.
Reageer
avatar_sarlottje
14 okt 2015 15:25 -
Vind het wel jammer, maar ik merkte dat de rek er wel uit was. Hoop dat het een mooi einde wordt.
Reageer
avatar_MissRoos
14 okt 2015 18:15 -
Aan alles komt eind, serie ook. Ik hoop dat er mooi en goed eind komt...
Reageer
avatar_anonymous
14 okt 2015 20:09 -
Ik vind het vreselijk want ik ben dus een fan, een Beastie. Ik volg alles, wij fans hebben contact op Twitter met sommigen van de cast en crew. Ik heb vriendschappen gesloten met fans uit andere landen en er zelfs een paar ontmoet. Ik heb dit nooit eerder met een serie gehad en ik heb er vele gevolgd. De hoofdrolspelers Kristin Kreuk en Jay Ryan hebben een geweldige chemistry en zijn goede acteurs. Ik ben met name blij dat ik Jay Ryan heb leren kennen door Beauty and the Beast. Hij komt nl. uit Nieuw Zeeland en dit was zijn eerste hoofdrol in een Amerikaanse serie, Hij spreekt het New Yorkse accent geweldig en is heel divers in zijn acteren. Hij is goed in de actiescenes, drama maar ook in de humoristische scenes. Voor mij is de rek er nog niet uit. Wat ik hoor van de cast en crew wordt seizoen 4 geweldig en de hoofdregisseur zei "the finale will be epic and memorable - promise!" Deze serie verdient een goede afsluiter. Ik haat het als series beëindigd worden met een cliffhanger. Sorry voor mijn lange verhaal maar deze serie is zo entertaining en heeft zoveel verschillende ingrediënten. Door onze contacten met de crew zijn we ook veel te weten gekomen over wat er bij komt kijken om een serie te filmen en hoe alles in zijn werk gaat. Zo interessant.
Karin1809, seizoen 3 had een goed einde omdat ze toen nog niet wisten dat er een S4 zou komen dus het was geweldig dat ze dat voor de fans hebben gedaan. Ik kan niet wachten op S4 maar zal wel moeten ;)
Reageer
avatar_winthoos
15 okt 2015 07:09
Het is een geweldige serie.
Reageer
Beauty and the Beast