Beau Séjour

7.9 / 10
50 min
Misdaad, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste seizoen Beau Séjour binnekort te zien bij NPO en Eén maakt premièredatum en eerste beelden tweede seizoen bekend

Ruim drie jaar na de première van Beau Séjour zal binnenkort het tweede seizoen van start gaan bij Eén. Het eerste seizoen verschijnt in januari bij NPO.

In het eerste seizoen van Beau Séjour moet het vermoorde meisje Kato haar eigen moordzaak oplossen. Haar grootste hindernis: ze is dood. Gaandeweg ontdekt Kato dat er vijf mensen zijn die haar wel nog zien en horen. Wat is er met haar gebeurd op de avond van haar dood? De serie ging in 2018 in première en zal vanaf 15 januari te bekijken bij NPO Plus. Vanaf 18 januari wordt het eerste seizoen wekelijks uitgezonden op NPO 3. Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen.Vanaf 31 januari zal het tweede seizoen in première gaan bij de Belgische zender Eén. Daarnaast bracht het netwerk de eerste beelden uit van het tweede seizoen, dat draait om een heel ander verhaal en met nieuwe personages. Het nieuwe seizoen draait om Maurice, een oud commandant van de marine. Hij overlijdt op zijn zeilboot, genaamd Beau Séjour, en zal zijn eigen dood moeten onderzoeken.
Vorige aflevering
The Boat
02x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
1
De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00