Bäckström (2020)

7.5 / 10
45 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Bäckström (2020)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Bäckström (2020). We geven twee MyLum codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via MyLum.

Bäckström (2020)
Advocaat Tomas Eriksson, de aartsrivaal van Bäckström, wordt onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen. Het blijft echter niet bij één moord. Hoe dieper Bäckström en zijn collega Ankan Carlsson in de zaak duiken, hoe meer slachtoffers er volgen. Het motief voor de moorden wijst in de richting van een waardevolle muziekdoos uit Rusland, waarop een vergulde Pinokkio staat afgebeeld. Er lijkt een vloek te rusten op dit antieke kunstwerkje. Wie te dicht bij het voorwerp in de buurt komt, riskeert zijn eigen leven.
Terwijl Ankan de moord met eerlijk politiewerk probeert op te lossen, maakt hebzucht zich meester van Bäckström. Met de hulp van zijn vriend en kunstkenner G. Gurra probeert hij de zaak op te lossen en de muziekdoos voor zichzelf op te eisen. Het duurt niet lang voor Bäckström dingen begint te verbergen voor zijn collega’s bij de politie en Ankan gaat twijfelen aan zijn leiderschapskwaliteiten en eerlijkheid. Ondertussen brengt Bäckströms obsessie met de muziekdoos ook zijn eigen leven in gevaar. Zullen Ankan en Bäckström de strijdbijl kunnen begraven en de zaak oplossen, voor het te laat is?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Zweeds
Acteurs: Kjell Bergqvist en Agnes Lindström Bolmgren.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum MyLum: 29 april 2022

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht
Video on youtube

Prijsvraag

De serie Bäckström (2020) is gebaseerd op de boeken van Leif G.W. Persson. Op welk boek is het tweede seizoen gebaseerd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bäckström (2020)