Battle Girl High School: Battle Girl Project

-
25 min
Anime
Volg deze serie
1seizoenen/12afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Battle Girl High School: Battle Girl Project is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 3 juli 2017.

Gebaseerd op COLOPL's rollenspel voor schoolacties. Het speelt zich af in het jaar 2045. De wereld is besmet door Irousu (mysterieuze indringers die plotseling verschenen), en mensen merken dat ze beperkt en ingesloten zijn. Overal staan gewone meisjes moedig tegenover deze indringers, zonder een krachtig leger of zelfs maar wapens. De Shinjugammine Girls Academy is een school voor deze "Hoshimori" (Star Guardians) die voorbestemd zijn om de Irousu te bevechten. De speler is aan deze academie toegewezen om de meisjes te trainen en de besmette aarde terug te nemen. En zo weerklinken de klokken opnieuw door het zonovergoten schoolplein om het begin van de lessen vandaag te markeren...
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Battle Girl High School: Battle Girl Project.