Bates Motel

7.9 / 10
43 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Bates Motel

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Bates Motel. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Bates Motel
Terwijl Norman (Freddie Highmore) steeds verder ontspoort, voelt Norma (Vera Farmiga) zich nog meer verplicht om haar zoon te helpen. Norma wordt steeds banger voor haar zoon en doet er alles aan om voor hem de professionele hulp te vinden die hij nodig heeft. Hun blinde vertrouwen in elkaar komt onder druk te staan wanneer Norman de grip op de realiteit dreigt te verliezen. Sheriff Romero (Nestor Carbonell) komt weer terug in hun leven, maar hoe ver durft hij te gaan om Norma te beschermen?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Olivia Cooke, Vera Farmiga, Nestor Carbonell, Max Thieriot, Freddie Highmore
Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen Bates Motel:

Prijsvraag

Maak kans op het vierde seizoen van Bates Motel. Actrices Olivia Cooke en Vera Farmiga staan bekend om hun rollen in thrillers. Hoe worden zij ook wel genoemd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Cord
The Cord
05x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2