Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bates Motel blijft nog zeker twee jaar open

Wegomleiding of geen wegomleiding, Bates Motel gaat voorlopig niet sluiten. A&E heeft officieel aangekondigd dat Bates Motel nog twee seizoenen gaat krijgen. Het vierde seizoen staat gepland aan het begon van 2016 en het vijfde seizoen zal begin 2017 van start gaan.

Ondanks dat schrijver Carlton Cuse in mei heeft aangegeven dat het vijfde seizoen de laatste zal zijn, moet A&E nog officieel aankondigen of het vijfde seizoen inderdaad het laatste zal zijn.

Rob Sharenow, uitvoerend vicepresident en algemeen manager van A&E, zei over deze vernieuwing: “De visie van ons ongelofelijk creatieve team heeft de gestage afbraak van de relatie tussen Norma en Norman Bates blootgelegd. We zijn opgewonden om de fans nog twee seizoenen getuigen te laten zijn van de volgende fasen van Norman ’s transformatie in de meest beruchte psychopaat in filmhistorie.”

Wat denk jij, zullen seizoen vier en vijf de laatste zijn?

Max Thieriot, Olivia Cooke, Freddie Highmore en Vera Farmiga
Vorige aflevering
The Cord
The Cord
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_tweemaalh
16 jun 2015 13:16 -
Leuk nieuws :) Ik vreesde al enigszins voor de toekomst van de serie, omdat de kijkcijfers tijdens het derde seizoen een beetje tegenvielen en A&E lange niets van zich liet horen (seizoen twee en drie werden aangekondigd toen respectievelijk seizoenen één en twee nog liepen), maar ditmaal geen nieuws tijdens die periode.

Nu maar hopen dat we nog twee mooie seizoenen te zien krijgen :)
Reageer
avatar_CC11
16 jun 2015 13:28 -
Als ik tussen de lijnen door lees denk ik dat het na seizoen 5 afgelopen zal zijn met deze serie die ik persoonlijk heel goed vind.
Je kan natuurlijk ook niet oneindig blijven doorgaan als je het verhaal geloofwaardig wil houden en laten aansluiten op Psycho.
Reageer
avatar_Elby
16 jun 2015 13:33 -
Leuk nieuws
Reageer
avatar_antimidant
20 jun 2015 10:02 -
Hulde. Puike serie
Reageer
avatar_silentdolphin
19 jul 2015 12:00 -
Schitterende serie. Vooral een dikke pluim voor Freddie Highmore, hoe iemand zo'n rol kan spelen. Geweldig. Maar ook Vera Farmiga niet te vergeten. Een hele goeie actrice waar we nog veel van gaan horen, hoop ik.
Reageer
Bates Motel