Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bates Motel heropend in maart 2014

De fans van de verrassende hit serie Bates Motel moesten geduldig wachten op de premièredatum van seizoen twee. Gelukkig voor de fans is het wachten voorbij. De fans wisten dat ergens in 2014 seizoen twee zou beginnen, maar een exacte datum was nog niet bekend. Nu heeft A&E eindelijk de premièredatum bekend gemaakt.

Bates Motel zal op 3 maart 2014 terugkeren, dat betekent nog maar drie maanden wachten, en dan mogen we weer gaan genieten van de proloog van Hitchcock’s Psycho.

Het eerste seizoen was niet meteen een groot succes. De serie heeft enige tijd nodig gehad om de kijkers vast te houden. Maar sinds Bates Motel vaste grond onder de voeten heeft neemt het een belangrijke plaats in bij A&E’s programmering. En met seizoen twee zal het zijn plaats in serieland nog zekerder stellen.

Er is niet veel bekend over het verhaal van Bates Motel seizoen twee, maar A&E heeft wat teasers en trailer gepubliceerd om de fans hongerig te houden naar meer Norman en Norma wanneer we inchecken in Bates Motel op 3 maart 2014.

Trailer 1 Bates Motel - Seizoen 2
Video on youtube


Trailer 2 Bates Motel - Seizoen 2
Video on youtube


Klik voor meer trailers van seizoen twee hier
Vorige aflevering
The Cord
The Cord
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
02 jan 2014 23:06 -
Geweldige serie en dit is de eerste site waar ik de premieredatum heb gevonden!
Reageer
avatar_anonymous
03 jan 2014 11:54 -
Ik heb gisteren gelezen dat Het 1ste seizoen wordt uitgezonden door BNN vanaf 19 Januari. Ben een hele grote fan van Vera Farmiga. Fantastische Actrice.
Reageer
avatar_anonymous
03 jan 2014 12:00 -
nog wel even wachten, maar zeker de moeite waard :)
Reageer
avatar_anonymous
06 jan 2014 12:46 -
Ik ben heel benieuwd naar deze serie!
Goed nieuws dus, MBorner1, dat BNN deze serie gaat uitzenden!
Reageer
Bates Motel