Barry

7.5 / 10
30 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO-serie Barry vernieuwd met een vierde seizoen

HBO heeft aangekondigd dat de Emmy Award-winnende duistere comedyserie BARRY is verlengd met een vierde seizoen. Seizoen vier gaat in juni in productie in Los Angeles en Bill Hader zal alle acht afleveringen regisseren.

Barry, met Emmy-winnaar Bill Hader, keerde op 25 april jl. terug met een derde seizoen en wekelijks een nieuwe aflevering. De laatste aflevering van het derde seizoen is 13 juni te zien op HBO Max.

Barry (Hader) is wanhopig om zijn gewelddadige leven achter zich te laten en zijn nieuwe passie te volgen. Hij probeert zichzelf los te maken van de wereld van huurmoordenaars en zich volledig te storten op acteren. Maar uit deze wereld stappen is moeilijker dan het lijkt. Hoewel Barry veel van de factoren heeft geëlimineerd die hem tot geweld dreven, ontdekt hij al snel dat meer omstandigheden een rol spelen. Hoe zit het namelijk met zijn eigen geestelijke gesteldheid die hem ertoe dreef om een moordenaar te worden? In seizoen drie proberen Barry en de andere personages de juiste keuzes te maken.

De cast bestaat verder uit onder andere Stephen Root (Perry Mason) als Monroe Fuches, Barry's voormalige opdrachtgever die ondergedoken is; Sarah Goldberg (Hindsight) als Sally, Barry’s vriendin wiens eerste tv-serie in première gaat; Anthony Carrigan (Gotham) als Noho Hank, hoofd van de Tsjechische maffia in Los Angeles; en Emmy-winnaar Henry Winkler (Arrested Development) als Gene Cousineau, Barry’s voormalige drama-docent die rouwt om het verlies van zijn vriendin Detective Janice Moss. Sarah Burns (Enlightened) keert terug als Detective Mae Dunn, ook zijn D’Arcy Carden (The Good Place) en Michael Irby (True Detective, Mayans M.C.) weer te zien als Natalie Greer en Cristobal.

De eerste twee seizoenen van Barry ontvingen in totaal dertig Emmy-nominaties en wonnen er zes, waaronder Outstanding Lead Actor in a Comedy Series (Bill Hader), Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series (Henry Winkler), Outstanding Sound Editing For a Comedy or Drama Series (Half-Hour) and Animation en Outstanding Sound Mixing for a Comedy or Drama Series (Half-Hour) and Animation.

Amy Gravitt, executive vice president, HBO Programming: “Bill, Alec en de hele cast en crew hebben een voortreffelijk derde seizoen van Barry afgeleverd, het is een meesterlijke mix van lach en spanning. Ik ben zo blij om aan te kondigen dat we een vierde seizoen hebben besteld.”

Seizoen drie van Barry is gecreëerd, geschreven en geregisseerd door Alec Berg en Bill Hader. Beiden treden op als uitvoerend producent samen met Aida Rodgers en Liz Sarnoff en Julie Camino is producent van de serie. Aanvullende schrijvers van seizoen drie zijn: Emma Barrie, Jason Kim, Emily Heller, Duffy Boudreau en Liz Sarnoff.
Vorige aflevering
starting now
starting now
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Barry