Baron Noir

7.3 / 10
55 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Baron Noir

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Baron Noir. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.

Baron Noir
Baron Noir is like a perfect blend of House of Cards… and The Sopranos’ – The Guardian

Na jaren achter de schermen, besluit Philippe Rickwaert, de Zwarte Baron, om zelf voor de ultieme job te gaan. Deze presidentsverkiezing is belangrijker dan ooit, want de toekomst van het land staat op het spel. In een steeds populistischer klimaat zijn deze verkiezingen volledig onvoorspelbaar geworden. Ook al heeft onze held nogal conservatieve opvattingen en sleept hij een strafblad met zich mee, toch bezit hij een zeer zeldzame eigenschap in deze tijden van nepnieuws en sociale media: politiek Fingerspitzengefühl.

Het derde seizoen van serie over de Franse politicus Philippe Rickwaert zint op wraak tegen zijn politieke vijanden. Zijn politieke carrière is in vrije val nadat hij werd opgeofferd door de presidentiële linkse kandidaat, Francis Laugier, om diens verkiezing te redden. Rickwaert plant zijn terugkeer stap voor stap en smeedt een verbond met Laugiers naaste adviseur, Amélie Dorendeu.

Rickwaert is een gewiekst man en cultiveert vriendschappen over de sociale lagen heen, van politie tot criminele onderwereld. Zijn leven is een fascinerende, georganiseerde chaos, en een voortdurende strijd tegen zowel zijn vijanden als zijn eigen demonen.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Frans
Acteurs: Kad Merad, Anna Mouglasis, Astrid Whettnall, Lubna Gourion en Scali Delpeyrat.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 26 mei 2020
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Baron Noir:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Kad Merad speelt de hoofdrol in Baron Noir. Maar in welke land is Merad geboren?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Ahou !
Ahou !
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08