Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC-serie Baptiste krijgt tweede seizoen

Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première in februari 2019. Inmiddels is besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.

Op Netflix wordt het eerste seizoen van de serie Baptiste aangeboden als het derde seizoen van The Missing, omdat Baptiste een spin-off van The Missing is.

De serie toont de terugkeer van de eigenzinnige detective Julien Baptiste (Tchéky Karyo) en is geschreven door Harry en Jack Williams. Baptiste speelt zich in het eerste seizoen af in Amsterdam en volgt Julien en zijn vrouw tijdens een bezoek aan Nederland. Terwijl ze daar zijn, wordt de reis van het paar onderbroken wanneer de chef van politie de hulp van Baptiste vraagt over een lopende zaak. Voordat de detective het weet bevindt hij zich midden in een onderzoek dat de louche onderwereld van Amsterdam onder de idyllische straten en grachten blootlegt.


Tchéky Karyo

Het tweede seizoen van Baptiste zal zich afspelen in Hongarije. Killing Eve-actrice Fiona Shaw zal zich bij de cast voegen. Julien (Tchéky Karyo) duikt in de corrupte onderwereld van Boedapest in een poging een familie van een Britse ambassadeur te vinden, die vermist raakte op een skivakantie in de Hongaarse bergen. De ambassadeur Emma Chambers wordt gespeeld door Fiona Shaw. De detective heeft te maken met de onbetrouwbare Hongaarse politie en internationale media-interesse terwijl hij naarstig op zoek is naar haar man en twee zonen.

De BBC heeft nog niet laten weten wanneer het tweede seizoen van Baptiste beschikbaar komt. De opnamen in Boedapest starten in februari.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Baptiste