Baptiste

7.5 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC-serie Baptiste krijgt tweede seizoen

Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première in februari 2019. Inmiddels is besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.

Op Netflix wordt het eerste seizoen van de serie Baptiste aangeboden als het derde seizoen van The Missing, omdat Baptiste een spin-off van The Missing is.

De serie toont de terugkeer van de eigenzinnige detective Julien Baptiste (Tchéky Karyo) en is geschreven door Harry en Jack Williams. Baptiste speelt zich in het eerste seizoen af in Amsterdam en volgt Julien en zijn vrouw tijdens een bezoek aan Nederland. Terwijl ze daar zijn, wordt de reis van het paar onderbroken wanneer de chef van politie de hulp van Baptiste vraagt over een lopende zaak. Voordat de detective het weet bevindt hij zich midden in een onderzoek dat de louche onderwereld van Amsterdam onder de idyllische straten en grachten blootlegt.


Tchéky Karyo

Het tweede seizoen van Baptiste zal zich afspelen in Hongarije. Killing Eve-actrice Fiona Shaw zal zich bij de cast voegen. Julien (Tchéky Karyo) duikt in de corrupte onderwereld van Boedapest in een poging een familie van een Britse ambassadeur te vinden, die vermist raakte op een skivakantie in de Hongaarse bergen. De ambassadeur Emma Chambers wordt gespeeld door Fiona Shaw. De detective heeft te maken met de onbetrouwbare Hongaarse politie en internationale media-interesse terwijl hij naarstig op zoek is naar haar man en twee zonen.

De BBC heeft nog niet laten weten wanneer het tweede seizoen van Baptiste beschikbaar komt. De opnamen in Boedapest starten in februari.
Vorige aflevering
Into the Sand
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00