Baptiste

7.5 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC-serie Baptiste krijgt tweede seizoen

Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première in februari 2019. Inmiddels is besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.

Op Netflix wordt het eerste seizoen van de serie Baptiste aangeboden als het derde seizoen van The Missing, omdat Baptiste een spin-off van The Missing is.

De serie toont de terugkeer van de eigenzinnige detective Julien Baptiste (Tchéky Karyo) en is geschreven door Harry en Jack Williams. Baptiste speelt zich in het eerste seizoen af in Amsterdam en volgt Julien en zijn vrouw tijdens een bezoek aan Nederland. Terwijl ze daar zijn, wordt de reis van het paar onderbroken wanneer de chef van politie de hulp van Baptiste vraagt over een lopende zaak. Voordat de detective het weet bevindt hij zich midden in een onderzoek dat de louche onderwereld van Amsterdam onder de idyllische straten en grachten blootlegt.


Tchéky Karyo

Het tweede seizoen van Baptiste zal zich afspelen in Hongarije. Killing Eve-actrice Fiona Shaw zal zich bij de cast voegen. Julien (Tchéky Karyo) duikt in de corrupte onderwereld van Boedapest in een poging een familie van een Britse ambassadeur te vinden, die vermist raakte op een skivakantie in de Hongaarse bergen. De ambassadeur Emma Chambers wordt gespeeld door Fiona Shaw. De detective heeft te maken met de onbetrouwbare Hongaarse politie en internationale media-interesse terwijl hij naarstig op zoek is naar haar man en twee zonen.

De BBC heeft nog niet laten weten wanneer het tweede seizoen van Baptiste beschikbaar komt. De opnamen in Boedapest starten in februari.
Vorige aflevering
Into the Sand
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.
Vandaag, 14:00
2
De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 13:00
2
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03