Baptiste

7.5 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Baptiste krijgt eindelijk een premièredatum

Baptiste, de spin-off van Harry en Jack Williams’ The Missing, is een zesdelige serie die in februari in première gaat bij BBC One.

Volgens velen zal dit één van de beste nieuwe series gaan worden van dit jaar, de verwachtingen voor Baptiste zijn dus hoog. Julien Baptiste (Tchéky Karyo) doet zijn best om te genieten van zijn pensioen, dat doet hij samen met zijn familie in Amsterdam. Maar wanneer de politiecommissaris en voormalig vriendin Martha Horcher (Barbara Sarafian, T.) hem vragen om hun te helpen bij een vermiste persoon zaak, kan hij geen nee zeggen.Hij ontmoet Edward Stratton (Tom Hollander, Taboo (2017) die wanhopig de straten afzoekt om zijn nichtje te vinden, prostitué Natalie Rose (Anna Prochniak, Belle Epoque). Julien heeft zeer veel empathie voor de situatie waarin Edward verkeert en de twee mannen spitten in een criminele en donkere onderwereld van de wallen om te zoeken naar aanwijzingen waar Natalie kan zijn. Maar de zaak neemt al snel een onverwachte wending en is Julien bezig met het ontrafelen van een complex web van bedrog en leugens.

De serie Baptiste werd al in april 2018 besteld door BBC One en de opnames van de serie vonden plaats in onder andere Amsterdam en België. The Missing heeft twee seizoenen gehad waarin Tchéky Karyo de hoofdrol speelde. Op zondag 17 februari om 21.00 uur zal de eerste aflevering van Baptiste te zien zijn op BBC One.

Ga jij kijken naar Baptiste?

Vorige aflevering
Into the Sand
Into the Sand
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00