Baptiste

7.4 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Baptiste krijgt eindelijk een premièredatum

Baptiste, de spin-off van Harry en Jack Williams’ The Missing, is een zesdelige serie die in februari in première gaat bij BBC One.

Volgens velen zal dit één van de beste nieuwe series gaan worden van dit jaar, de verwachtingen voor Baptiste zijn dus hoog. Julien Baptiste (Tchéky Karyo) doet zijn best om te genieten van zijn pensioen, dat doet hij samen met zijn familie in Amsterdam. Maar wanneer de politiecommissaris en voormalig vriendin Martha Horcher (Barbara Sarafian, T.) hem vragen om hun te helpen bij een vermiste persoon zaak, kan hij geen nee zeggen.Hij ontmoet Edward Stratton (Tom Hollander, Taboo (2017) die wanhopig de straten afzoekt om zijn nichtje te vinden, prostitué Natalie Rose (Anna Prochniak, Belle Epoque). Julien heeft zeer veel empathie voor de situatie waarin Edward verkeert en de twee mannen spitten in een criminele en donkere onderwereld van de wallen om te zoeken naar aanwijzingen waar Natalie kan zijn. Maar de zaak neemt al snel een onverwachte wending en is Julien bezig met het ontrafelen van een complex web van bedrog en leugens.

De serie Baptiste werd al in april 2018 besteld door BBC One en de opnames van de serie vonden plaats in onder andere Amsterdam en België. The Missing heeft twee seizoenen gehad waarin Tchéky Karyo de hoofdrol speelde. Op zondag 17 februari om 21.00 uur zal de eerste aflevering van Baptiste te zien zijn op BBC One.

Ga jij kijken naar Baptiste?

Vorige aflevering
Into the Sand
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00