Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Baptiste krijgt eindelijk een premièredatum

Baptiste, de spin-off van Harry en Jack Williams’ The Missing, is een zesdelige serie die in februari in première gaat bij BBC One.

Volgens velen zal dit één van de beste nieuwe series gaan worden van dit jaar, de verwachtingen voor Baptiste zijn dus hoog. Julien Baptiste (Tchéky Karyo) doet zijn best om te genieten van zijn pensioen, dat doet hij samen met zijn familie in Amsterdam. Maar wanneer de politiecommissaris en voormalig vriendin Martha Horcher (Barbara Sarafian, T.) hem vragen om hun te helpen bij een vermiste persoon zaak, kan hij geen nee zeggen.Hij ontmoet Edward Stratton (Tom Hollander, Taboo (2017) die wanhopig de straten afzoekt om zijn nichtje te vinden, prostitué Natalie Rose (Anna Prochniak, Belle Epoque). Julien heeft zeer veel empathie voor de situatie waarin Edward verkeert en de twee mannen spitten in een criminele en donkere onderwereld van de wallen om te zoeken naar aanwijzingen waar Natalie kan zijn. Maar de zaak neemt al snel een onverwachte wending en is Julien bezig met het ontrafelen van een complex web van bedrog en leugens.

De serie Baptiste werd al in april 2018 besteld door BBC One en de opnames van de serie vonden plaats in onder andere Amsterdam en België. The Missing heeft twee seizoenen gehad waarin Tchéky Karyo de hoofdrol speelde. Op zondag 17 februari om 21.00 uur zal de eerste aflevering van Baptiste te zien zijn op BBC One.

Ga jij kijken naar Baptiste?

Vorige aflevering
Into the Sand
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst