Banshee

8.3 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7.5
anonymous geeft "Banshee - Seizoen 2 (DVD)" een 7.5.
Geschreven door anonymous op 16 april 2015.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Banshee - Seizoen 2 (DVD)

Het derde seizoen van Banshee is net op televisie uitgezonden. Het kost mij geen enkele moeite om te zeggen dat het derde seizoen van deze serie het beste tot nu toe is. De DVD kreeg ik binnen in een mooie (maar niet uitzonderlijke) hoes met de voor Banshee kenmerkende grafische stijl. Na het terugkijken van het tweede seizoen op deze DVD-uitgave ben ik echter niet genoodzaakt om mijn cijfer van mijn eerdere recensie van het tweede seizoen te wijzigen. Het tweede seizoen is goed, alleen heeft het wat mindere verhaallijnen en conclusies. De aflevering The Truth about Unicorns is veruit de beste van het seizoen. Op naar de inhoud van de DVD:

Banshee Origins: dit zijn korte fragmenten die vaak een voorbode zijn voor wat er zich zal afspelen in toekomstige afleveringen. Het zijn interessante terugblikken op het verleden van de personages en vaak zie je wat de toedracht was van bepaalde situaties. De fragmenten zijn niet essentieel, maar wel een leuke bijkomstigheid voor de liefhebbers van deze serie.

Zoomed In: de cast neemt ons mee en toont hoe belangrijke scènes zijn gemaakt en hoe zij dat hebben ervaren. Wie Banshee kijkt, weet dat de serie vele fantastische scènes rijk is. Als kijker vraag je je vaak af hoe de makers bepaalde scènes hebben bedacht en Zoomed In geeft hierop het antwoord.

Conversation between Olek & the Albino: herinneren jullie je de albino nog? Wat mij betreft een van de tot op heden meest imposante personages uit Banshee. In dit fragment zien we hoe het gesprek tussen de albino en Olek ging. Een gesprek dat grote gevolgen zou hebben voor Lucas Hood.

Audiocommentaar, verwijderde scènes en trailers: de titel spreekt voor zich. Voor mij persoonlijk van wat minder toegevoegde waarde, maar voor de echte liefhebber misschien wel interessant. De makers geven vele inzichten in de creatie van de serie, hoe het er aan toe ging in de writersroom etcetera.

Al met al een keurige DVD-uitgave die niet zal misstaan in de kast van de fans van deze serie.
Volg Banshee
Vorige aflevering
Requiem
Requiem
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Dikkie
17 apr 2015 10:53 -
Geweldige serie! Helaas zullen we weer tot januari moeten wachten voor seizoen 4 vermoed ik.
Reageer
avatar_karin1809
17 apr 2015 11:09 -
Ik kan niet wachten tot hij bij mij in de kast staat. Seizoen drie is een geweldig seizoen. We wachten maar weer tot januari op seizoen 4. Nog maar 8 maanden )
Reageer
avatar_anonymous
17 apr 2015 15:25
Ja, het is weer lang wachten tot januari. Seizoen was echt geweldig, inderdaad. Nooit gedacht dat ze dat niveau zouden bereiken. Top!
Reageer
avatar_florisvriet
21 okt 2015 23:49 -
Toffe serie! Kan niet wachten op seizoen 4!
Reageer

Nieuwste recensies

The Sinner - Seizoen 3

7

Cursed (2020) - Seizoen 1

5.5

Baron Noir - Seizoen 2

7

Dead to Me - Seizoen 2

7.5

Babylon Berlin - Seizoen 3

8

Altered Carbon - Seizoen 2

8.5