Ballers

7.6 / 10
30 min
Sport, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
anonymous geeft "Ballers - Seizoen 1" een 7.
Geschreven door anonymous op 17 februari 2016.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ballers - Seizoen 1

Dat ik het heb onthouden, zegt iets over mijn lichaamsbouw, maar ik las ooit dat de meeste vrouwen een man met een buikje aantrekkelijker vinden dan een gespierde man. De gemiddelde vrouw is als ik dit onderzoek mag geloven dus niet erg onder de indruk van acteur Dwayne (The Rock) Johnson.

[image-52644]

Deze spierbundel speelt regelmatig in films waarin hij vooral opvalt door zijn armen als staalkabels waar de bloedvaten op lijken geplakt. Als je niet beter zou weten, is het net een uit de kluiten gewassen American Football-speler op steroïden. HBO maakt als de producent van de serie Ballers handig gebruik van het uiterlijk van deze oud-worstelkampioen. Hij speelt in de serie een oud-speler die manager wordt van rijke American Footbal-spelers. Mannen die veel te veel verdienen en daarom aantrekkelijk zijn. Niet alleen voor een bepaald type vrouw, maar ook voor financiële adviseurs die in korte tijd een goede boterham willen verdienen. Spencer (Johnson) werkt samen met zijn partner Joe (Rob Corddry). In de loop van de afleveringen worstelt Spencer met de lichamelijke ongemakken van jarenlange topsport en probeert hij samen met Joe voet aan de grond te krijgen binnen het wereldje van het professionele Football in Miami en omstreken.

ik las ooit eens dat vrouwen een man met een buikje aantrekkelijker vinden als een gespierde man

Niet elke serie is bedoeld om je te verbazen of je na te laten denken over de grote vragen van het leven. Sommige series zijn als een snack. Ze zien er heerlijk uit en je kunt er op het moment intens van genieten, maar twee uur later vraag jij je af of je wel iets hebt gegeten. Niets mis mee op z'n tijd! Ik heb me goed vermaakt met Ballers.
Volg Ballers
Vorige aflevering
Players Only
Players Only
05x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ballers