Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vierde seizoen Ballers

Ballers is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. Op 12 augustus gaat het vierde seizoen van start bij HBO en op 13 augustus bij Ziggo.

Ballers speelt zich af in en rond een groep van voetballers en hun familie, vrienden, en handlers. Dwayne Johnson geeft in Ballers gestalte aan Spencer Strasmore, een voormalig topsporter die zich heeft laten omscholen tot financieel manager. Samen met zijn zakenpartner Joe Krutel (Rob Corddry) wil hij zijn operatie dit seizoen uitbreiden naar Los Angeles. Een van de gastrollen in de nieuwe reeks is voor Russell Brand. De Britse komiek speelt een lokale surfer en ondernemer, die het tweetal wil laten investeren in de wereld van de extreme sports.

HBO heeft onderstaande trailer voor het vierde seizoen uitgebracht.

Video on youtube
Vorige aflevering
Players Only
Players Only
05x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_eentje
07 aug 2018 10:08 -
In de app is de trailer niet zichtbaar
Reageer
avatar_Mandy1966
07 aug 2018 10:33
Bijgewerkt op: 07 aug 2018 11:04
Ik heb het doorgegeven aan Jos.

UPDATE: Jos vertelde: "trailers worden niet weergeven in de app bij nieuwsberichten..ben bezig met een grote update van de app en dan zullen trailers wel zichtbaar zijn bij nieuwsberichten in de app. echter gaat dit nog wel even duren voordat het online staat, omdat het nogal een grote update is en ik nog niet klaar er mee ben."
Reageer
Ballers