Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Ballers

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Ballers. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Ballers
Dit is het nieuwe seizoen 3 van hitserie Ballers, geproduceerd door Mark Wahlberg (die ook Entourage en How to make it in America heeft gemaakt) en met superster Dwayne “The Rock” Johnson in de hoofdrol.

Spencer Strasmore en zijn gang zijn terug om “uit te Bollen” in dit nieuw seizoen van Steve Levinson’s (Entourage) HBO hitkomedie, die een kijk neemt in de extravagante, veeleisende American footballwereld in Miami. Dit jaar worden de zaken competitiever en complexer, en de grenzen tussen persoonlijk en professioneel worden vager in het gevecht naar eeuwig succes en glorie. De gepensioneerde voetbalster Spencer (Dwayne “The Rock” Johnson), die ondertussen financiële manager is, wordt geconfronteerd met zijn verleden in een frontale strijd met zijn grootste concurrent, Andre Allen (Andy Garcia).
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Dwayne Johnson, Rob Corddry en Omar Miller
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 12 december 2017
Consumentenadviesprijs: € 22,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Ballers:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Ballers. Waar is acteur Dwayne 'The Rock' Johnson bang voor?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Players Only
Players Only
05x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
17 dec 2017 20:08 -
Die wil ik wel winnen ;)
Reageer
Ballers