Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bad Teacher en Friends with Better Lives direct uit uitzendschema gehaald

CBS heeft besloten om per direct de komedies Bad Teacher en Friends with Better Lives uit hun uitzendschema te halen.

Bad Teacher gaat over voormalig pronkstuk Meredith Davis (Ari Graynor, Fringe) die zich voordoet als leraar om zo een nieuwe echtgenoot te kunnen scoren. De rest van de cast bestaat onder andere uit Kristin Davis, David Alan Grier, Sara Gilbert, Ryan Hansen en Sara Rodier.

Op dit moment heeft CBS besloten om Bad Teacher te vervangen met herhalingen van The Millers dat vernieuwd is met een tweede seizoen. Van Bad Teacher zijn al vijf afleveringen uitgezonden, wanneer en of de resterende zeven afleveringen uitgezonden zullen worden is (nog) niet bekend gemaakt.

Friends with Better Lives volgt het leven van zes jonge mensen die in verschillende stadia van hun leven zijn. Ze zijn getrouwd of gescheiden, net verloofd of vrijgezel. Ze vragen zich allemaal af wie van hen het beter heeft. De castleden zijn: Majandra Delfino, Kevin Connolly, Brooklyn Decker, Rick Donald, Zoe Lister-Jones en James Van Der Beek.

Friends with Better Lives zal vervangen worden door herhalingen van Mom, dat vernieuwd is met een tweede seizoen. Of en wanneer de laatste vijf afleveringen uitgezonden gaan worden is (nog) niet bekend.

Friends with Better Lives was CBS’ best bekeken serie afgelopen maandag, zelfs beter dan 2 Broke Girls die als inleiding geldt voor Friends with Better Lives die het toch al beter deed dan 2 Broke Girls.

Het lijkt erop dat CBS heeft besloten dat herhalingen van series die vernieuwd zijn meer opleveren dan afleveringen van series die gecanceld zijn.
Vorige aflevering
What's Old Is New
What's Old Is New
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
29 Mei 2014 11:27 -
Jammer friends with better lives was best leuk eigenlijk
Reageer
avatar_JanWillemK
29 Mei 2014 18:12 -
Als je het aan mij vraagt dan is het echt een stomme keuze om Friends with Better Lives van de tv te halen. De kijkcijfers zijn, tot nu toe, met elke aflevering omhoog gegaan.
Deze serie is, net zoals Trophy Wife, toch wel zwaar ondergewaardeerd.
Reageer
avatar_Fija
02 jun 2014 06:41 -
What? How can they do that?!? FWBL is een hartstikke leuke serie! Outrageous!
Reageer
Bad Teacher