Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AppleTV+ vernieuwt Bad Sisters met tweede seizoen

Apple TV+ heeft Bad Sisters, de donkere comedy moordmysterie-serie van Sharon Horgan, verlengd voor een tweede seizoen.

De donkere comedy/drama serie Bad Sisters, van Horgan's Merman Television en Disney Television Studios' ABC Signature, volgt de hechte Garvey zussen, die allemaal onder onderzoek komen te staan van levensverzekeraars wanneer hun zwager dood wordt aangetroffen.

Bad Sisters

"Als je me drie jaar geleden had verteld dat ik een serie zou maken over vijf moordlustige zussen die een man door Ierland achtervolgen om hem te vermoorden, had ik gezegd: 'Ja, dat klinkt wel goed," zei Horgan. "De respons op onze serie was groter dan we hadden kunnen hopen. Het gaf ons de kans om een licht te schijnen op verhalen die niet altijd zo'n wereldwijd platform krijgen. Ik kijk ernaar uit om nog een keer een koude sprong te maken in de Ierse Zee."

Horgan - bekend van shows als Catastrophe, Divorce (2016) en Motherland - speelt samen met Anne-Marie Duff, Eva Birthistle, Sarah Greene en Eve Hewson de rol van de gezusters Garvey. Claes Bang, Brian Gleeson, Daryl McCormack, Assaad Bouab en nieuwkomer Saise Quinn maken de ensemblecast compleet.

Horgan produceert en schrijft samen met Brett Baer en Dave Finkel, die de serie hebben aangepast van de Belgische serie Clan, gecreƫerd door Malin-Sarah Gozin. Karen Cogan, Ailbhe Keogan, Daniel Cullen, Perrie Balthazar en Paul Howard schrijven ook. Andere uitvoerende producenten zijn Faye Dorn en Clelia Mountford voor Merman; en Gozin, Bert Hamelinck en Michael Sagol voor Caviar Films.

De vernieuwing van Bad Sisters is een van de vele terugkerende series van AppleTV+, samen met Trying, Physical, Slow Horses, For All Mankind, Ted Lasso, Pachinko, Schmigadoon!, Swagger en Severance. Onlangs kwam het nieuws dat AppleTV+ ook Still Up heeft besteld, een Britse komedieserie over slapeloze mensen met Antonia Thomas en Craig Roberts in de hoofdrollen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Saving Grace
Saving Grace
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bad Sisters