Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Britse donkere comedyserie Back to Life gecanceld door BBC en Showtime

Miri's verhaal is ten einde. Back to Life is gecanceld, dus er komt geen derde seizoen van de BBC-serie. Showtime heeft de serie in de Verenigde Staten uitgezonden.

Back to Life is een Britse donkere comedyserie gecreëerd door Daisy Haggard en geschreven door Haggard en Laura Solon. In de serie spelen Haggard, Geraldine James, Richard Durden, Adeel Akhtar, Jo Martin, Jamie Michie, Christine Bottomley, Juliet Cowan en Imogen Gurney de hoofdrollen.

Na achttien jaar achter de tralies keert Miri Matteson (Haggard) terug naar huis en komt ze terecht in het volwassen leven in het kustplaatsje dat ze ooit kende. Het mysterie van haar verleden blijft haar achtervolgen en ze sluit een vriendschap met Billy (Akhtar), die voor de oudere buurvrouw zorgt.

Back to Life

Het tweede seizoen begint drie weken na de finale van het eerste seizoen en Miri blijft zich verzoenen met haar verleden terwijl ze probeert te assimileren en een nieuw leven voor zichzelf probeert op te bouwen na haar gevangenschap.

Het tweede seizoen van Back to Life, dat op maandagavond op Showtime wordt uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,01 in de 18-49 demografie en 33.000 kijkers in de live+same day ratings (inclusief alle DVR-weergave tot 03.00 uur 's nachts). Vergeleken met het eerste seizoen is dat een daling van 78% in de demo en een daling van 77% in kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR-weergave tot 03:00 uur). Het was de laagst gewaardeerde scriptserie op het kanaal.

In de 24 oktober-aflevering van de podcast Out To Lunch with Ade Edmondson zei Haggard: "Het voelt echt triest om Back to Life te beëindigen, maar ik denk dat het verhaal klaar is... Ik heb nog zoveel dingen die ik wil doen. Ik heb twee of drie filmideeën waar ik echt enthousiast over ben."
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Back to Life