Baby

7.1 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Baby in oktober bij Netflix

Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en op 18 oktober zal het tweede seizoen beschikbaar komen.

De serie verkent de verborgen levens van een aantal tieners in Rome, die zich tijdens hun zoektocht naar onafhankelijkheid en identiteit afzetten tegen hun ouders en de gevestigde orde. De makers van Baby lieten zich inspireren door een waargebeurd schandaal. In 2014 kwam in Italië naar buiten dat een aantal welgestelde jonge vrouwen op een prestigieuze school in Rome geld verdienden als prostituees, naar verluidt om meer designer kleding, nieuwe telefoons en andere dure hebbedingetjes te kunnen betalen. In het tienerdrama zien we eveneens hoe verschillende jonge scholieren er een losbandige levensstijl op nahouden, zonder dat hun ouders daar enige weet van hebben.

Volgende maand keert de serie terug met een tweede seizoen, en inmiddels verscheen alvast de eerste teaser. De serie Baby is geregisseerd door Andrea De Sica en Anna Negri en geproduceerd door Fabula Pictures. De opnamen zijn gemaakt in Rome.

Vorige aflevering
Baby
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Eerder werd er bekend gemaakt dat Harriet Dyer een rol krijgt in American Auto. Er is nu bekend wie de hoofdrol in de serie gaat vervullen.
Vandaag, 10:00
BBC heeft vier series van debuterende schrijvers in productie genomen, waaronder de politieserie The Responder met een Sherlock acteur in de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Curb Your Enthusiasm is een Amerikaanse komedieserie van HBO. Momenteel wordt door HBO het tiende seizoen uitgezonden, dat uit tien afleveringen bestaat.
Vandaag, 08:00
Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Gisteren, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Gisteren, 14:00