Baby

7.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Baby in oktober bij Netflix

Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en op 18 oktober zal het tweede seizoen beschikbaar komen.

De serie verkent de verborgen levens van een aantal tieners in Rome, die zich tijdens hun zoektocht naar onafhankelijkheid en identiteit afzetten tegen hun ouders en de gevestigde orde. De makers van Baby lieten zich inspireren door een waargebeurd schandaal. In 2014 kwam in Italië naar buiten dat een aantal welgestelde jonge vrouwen op een prestigieuze school in Rome geld verdienden als prostituees, naar verluidt om meer designer kleding, nieuwe telefoons en andere dure hebbedingetjes te kunnen betalen. In het tienerdrama zien we eveneens hoe verschillende jonge scholieren er een losbandige levensstijl op nahouden, zonder dat hun ouders daar enige weet van hebben.

Volgende maand keert de serie terug met een tweede seizoen, en inmiddels verscheen alvast de eerste teaser. De serie Baby is geregisseerd door Andrea De Sica en Anna Negri en geproduceerd door Fabula Pictures. De opnamen zijn gemaakt in Rome.

Vorige aflevering
#Love
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
Vandaag, 10:00
GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.
Vandaag, 09:00
Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Gisteren, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03